Ozlem2206 Kızlar 18+4 olduk son bir haftayı geçgin süredir sırt üstü yatamıyorum artık tuhaf bi şekilde çok rahatsız oluyorum karnımdan yan dönünce rahatlıyorum böyle olan varmı normal mi bu daha göbeğimde çıkmadı
Nilayinannesi Ozlem2206 ne gibi bir rahatsızlık yaşıyorsunuz. Ben de 17+2 üç dört gündür sırt üstü yattığımda nefes narligi yaşıyorum. Soğuk alginligi geçiriyorum ondan mı oluyor bebekten mi ayırt edemedim🙈
dilara_cinar99 Ozlem2206 Zaten doktorlar önermiyor sırt üstü yatmayı ama bazen bı tek o şekilde rahat edebiliyorum bı şekilde alışmam lazım sol tarafa yatmaya 🤷🏻♀️
Yhacer Aynı şekilde zaten sırt üstü yatmayı bu haftalardan sonra önermiyor doktorlar bebeğe baskı yaptığı için. Sol yanınıza yatın
Ozlem2206 Nilayinannesi böyle kasıklarım ağrıyo gibi oluyo belime sırtıma vuruyor sanki su dolu bi balon varda içimde ona biri bastırıyomuş gibi rahatsız edici oluyor ama yan yatınca hemen rahatlıyorum galiba bebeğimde rahatsız oluyor henüz hissetmiyorum ama verdiği rahatsızlıktan öyle anladım🥺
Kamusbuglem Nilayinannesi ya ben hep nefes darlıgı çekiyorum sankı elım ayagım güçsüzleşiyor nefesimmyetmiyor gibi oluyorum daha şimdiden ilk kızımda hiç böyle değildi bu arada 17 haftaya giricem
Beybisininannesi dilara_cinar99 ben hep yüz üstü yatardım ama artık bende de mümkün değil Ağrı yapıyor rahatsız oluyorum Tek rahat ettiğim yön sol tarafım 🥲