Aselinkooo Toprak_hira59 herkes yapmıyor canım doktoruna denk gelmen lazım keşke yapan birine yönlendirseydi niye tersliyor ki bunlarda ki garip egoda kmse de yok.
Deniz59 Toprak_hira59 malesef çok kötü bi doktor işini yapmayacaksan ne diye doktor olursun ki yanı🤷♀️ Banada dedi doktorun kim yani bende kimi bulduysam ona gittim dedim belli bi doktorun yokmu diyo vardı da sanki biz gitmedik🤦🏼♀️ devlette doktor seçemiyosun hep aynı doktora gidemedim gittiğim doktorlar hastaneden gitti Murat beyden memnum kaldım ama zaten şurda doğuma 5 gün kaldı bi doğursaydım hayırlısyla
Toprak_hira59 Deniz59 banada sordugunde bende randevu bulamadim dedim gebeligimin basinda gercekten uzun sure bulamadim bende mecbur umit beye devam ettm bulent beyede aynen boyle soyledim ama zit belledi nedense🤣
Toprak_hira59 Deniz59 Allahm sag saglim kurtarsin insaah bitmis sizinki darisi bizede nasip olsun 🙏🏻🙏🏻😊
Toprak_hira59 Deniz59 10 senedir umit beye gidiyorum ilk dogumumuda o yapmsti ama malum yasamda fiyatlar ucmus bide devlete gidiyim belki memnun kalirm dedim de bin pisman etti bizi en iyisi umit beye devam dedk bizde napalim
Aselinkooo Deniz59 murat bey kalıcı mı, ilk ona gitmek, istedim çorluda görevde denildi kararsız kaldım onla devam etsem ya doğuma yakın giderse 😥 bide Odası aynı alanda mı? Hatice nin falan olduğu kısımda çünkü adını hiç görmedim Bi odada oyğzden.
Deniz59 Aselinkooo odası aynı yerde kalıcımı bilmiyorum bi ara yoktu randevuları ama geri gelmiş demekki o yüzden bi bilgim yok canım