Keremalpinannesi 33+4 haftalık hamileyim genital bölgede varis çıktı bunu yaşayanlar var mı dogum öncesi beni endişelendiriyor doktora gittim büyürse riskli dedi kalp ve damara göndericem dedi
llFatma Keremalpinannesi benim de çıktı sivilce büyüklüğünde şu an gidişat ne olur bilmiyorum ilerleyen zamanda gorecez
Merveelisa Keremalpinannesi o nasıl bişey afedersiniz ama dün ağda yaparken içinden nerdeyse dışarı çıkacak olan et gördüm o mu acaba korkum
T_ak Keremalpinannesi malesef bende de var ama hiç gitmedim henüz doktora ne der ne yapar bilmiyorum ama lavaboya bile gitmek istemiyorum sırf bu yüzden 😑
Dilara0638 Keremalpinannesi bendede oluştu bir sürü sivilce gibi içi kan dolu doktorum normal doğuma engel değil dedi doğumdan sonra da geçer dedi
Keremalpinannesi Benim elime bİ sertlik gelıyodu şişmiş o bölge ve otururken yatarken agrı olmaya basladı oyle fark ettim ve serce parmağım kadar içi mor sankı kan dolu balon balon bİ görüntüsü var görünce çok şaşırdım ve korktum
Edadadada Keremalpinannesi arkadaşımda çıkmıştı doğumda dikisi çok zor atılmıştı normal doğum kesiden dolayi riskli olabilir