Mrsdettr Bir iki saat önce lavaboya gittim az birşey suyum gelmişti şimdi de aşırı derecede vajinamda ağrı var sağa sola donemiyorum bu doğum belirtisi mi yani doğum mu başlıyor lütfen bilen varsa yardımcı olsun hastaneye gitmelimiyim
Fulyacanferit Mrsdettr muhtemelen o su değildi. Su öyle parça parça gelmez gelse de azbisey olmaz. Ağrınız kanamaniz sanciniz herhangi biri varsa gidin . Su ise bebek susuz kalmasın.
Babymoomy Mrsdettr suyun da gelmemiş olabilir canım o yüzden sordum benimde sürekli altım ıslanıyor 36haftalık hamileyim doktorum idrarını kacırmıssındır dedi gecti Ağrılarını takip et çok sık mı var
Mrsdettr 20152021 yaa ama öyle çok fazla değildi canım sadece 1 2 saatin sonunda şu anda aşırı derecede vajinamda böyle sanki iğne batıyor öyle bir ağrı var
Babymoomy Mrsdettr yani kimseyi yanlış yönlendirmek istemem sonuçta doktor değilim Bende aynı şeyleri yaşıyorum vajinam dönsem yırtılacak hissi veriyor ama doktorum inatla ne açılan var ne başka bişey diyor Doğum sancısı belden başlayıp kasıklarda yoğunlaşıyor oğlumda öyle oldu tabi
Mrsdettr Babymoomy aynıyız canım 🤗benimde aynen senin gibi geriden geliyor RABB’İM sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🥰
Fulyacanferit Mrsdettr vajina ağrısı doğum belirtisi değil. Baskıdan dolayı oluyo bazen . enfeksiyon falan da olunca oluyo. dayanamassaniz gidin ama bence doğum değil ☺️