Clostiridium Kızlar 32. Haftadayım… Tuvaletten çıkamıyorum karnımdan aşağıya doğru bi baskı var ve beni çok sıkıştırıyor. Napacağuuuzz
Babymoomy Clostiridium bebek ağırlaştıkxa Rahime baskı yapar Buda sürekli çişe çıkmanızı sağlar Ben geceleri daha az su tüketiyorum yoksa bende tuvalette yatıcaktım bi sıra 🥴
Chucky9 Clostiridium gidince de iki damla geliyo dimi çok sinir bozucu. Benim de öyle 5-10 dk da bir geliyo hem de ağrı yapacak derecede sanırsın şırıl şırıl gelicek 😅
Evrim1906 Clostiridium kuru kayısı ve üzüm hoşafı yap iç canım hayatım boyunca kabızlık yaşayan biri olarak söylüyorum bunu
Clostiridium FatmaB58 ağrı değil de baskı var tuvaletten gelemiyorum afedersin küçük abdest yapıyorum az az
-Papatya33 Bende de öyle. Tuvaletten cıkasım gelmiyor. Sanki böyle full idrar dolu gibi geliyor. Gidiyorum damla damla geliyor Bi sinir oluyorum ki.
Mom6272 ya sizi anladım doğuma az kalmış ben daha 3 aylık hamileyim ve resmen 5 dakikada bir tuvalete gidiyorum çişim geldiği için, neden acaba🥺 cok su icen birisi bile değilim..
edaer Mom6272 bende öyleydim canım en başlarda aşırı tuvalete götürüyordu sadece bir ay belki daha az kadar rahattım sonra sonlarında yine başladı yani genel olarak hep tuvalette vakit geçiriliyor 😂😂
Mucem 32+4 deyim yerimden her kalktığımda önce tuvalete koşuyorum. Bazen bi kaç damla olsa bile çok sıkışmışım hissi oluyor. Son haftaları tuvalette tamamlayacağız sanırım 🙈