melocan Merhaba gebzeli hamişler. Konak hastanesinde gittiginiz memnun oldugunuz doktor tavsiyeniz var mı🤗
Bskrt Orayı bilmiyorm ama pendik medicalparktan kuzenim çok memnun kaldı ☺️ Bütün doktorlar çok iyi diyor 1 ay önce doğum yaptı
melocan Bskrt yakın da istiyorm canım calışıyorum izin acısından da mesafe ne kadar kısa olursa daha iyi benim için
melocan gulsummert ben müge hanıma gidiyorm ama ben bişey sormazsam hiç bilgilendirmiyor. Ergün beyi düşünüyorm acıkcası. Daha ilgili biri olsun istiyorm. Siz daha yakın tanımışınızdır ebeyseniz. Hastaya yaklaşımı ilgisi nasıl
zeyolin gulsummert canım ben de şuan gebze medicale gidiyorum da hastanede bazı şeylerden memnun kalmadık değiştirmek istiyorum.Konakta doğuma eşlerin girmesine izin veriliyor mu?
gulsummert melocan Ergün bey iyidir hastaya yaklaşımı konuşması bilgisi her türlü çok sevdiğim bı doktordur gerçekten tavsiye ederim 😊
Bebegmibkliyrm Soley hanimi soyluyorlar canim en iyi olarak orda. Ama baska hastaneyede gidebilriim dersen, kesinlikle yuzyilda seher cinar derim. Kadini cigerine sokup sevesin gelir ben ilk defa boyle bi doktorla karsilastim cidden. Sanki ayrintili ultrasona girer gibi her kontrolumde yarim saat bebegi anlatio bana , soyle yap boyle yap bunu ye bunu ic. Senin icin daha iyi olur gibisinden konusmasi var tatli tatli. Zaten hep guluo hic surati asık gormedim onu. Cok memnunum valla
melocan Bebegmibkliyrm acıkcası bende öle birini istiyorum ama konak hastanesi tercihim. Teşekkür ederim🤗
Sunu Soley hanıma gidiyorum ama bana çok ilgisiz geldi malesef :( hemen muayene ol git der gibi her randevumuzda. Yüzyıl bana çok daha yakın ama seher hanımında henüz hiç bir doğumunu okumadım, nette de bilgi bulamadım o yüzden tereddütteyim açıkçası 🙁
gulsummert zeyolin onu doktorunuzla konuşmanız gerekiyor ben orda calistigimda hiç doğum anında giren olmamıştı o yüzden net bişey söyleyemem canimm
zeyolin gulsummert hmm işte kendi doktorum şuan medicalde ama eşiminde girmesini istediğimiz için hastane değiştirme düşünüyorduk.Sağol yinede :)