Hayalim38 Arkadaşlar merhaba bende yaklaşık 15 gündür özellikle akşamları ortaya çıkan bir boğaz ağrısı ve takılma hissi var ama bugün daha rahatsız edici buna bir çözüm yolu varmı kullanabileceğim herhangi bir ilaç varmıdır
Busradlr99 Hayalim38 benımde 2 gündür agrıyordu fakat bu akşam kulağıma vurdu ağrısı acile gittim ve bogaz enfeksiyon olmuşum antibiyotik verdı kullan dedi ilerlerse bebegede zararı olur dedi
Asliveannesi Hayalim38 bebeyim süt ile bal kaynat sadece 2 gun rahatlatir seni bendede agiz yarasi var 3 aydir ilac kulaniyorum iyi oluyor 3 gun sonra ayni
PelinO Hayalim38 çam kozalağı şurubu için sabah aç karnına akşam yatmadan önce. Bütün solunum yollarına ve boğaz ağrısına iyi geliyor
2inciannelik Hayalim38 canım Çok geçmiş olsun ilaç alma bir bardak sıcak suya 1 yemek kaşığı bal 1 yemek kaşığı sirke bir yemek kaşığı da limon sık iç Allah’ın izniyle iyi gelir
Mrvtskn 1 su bardağı sıcak suya yarım limon sıkın 1 yemek kaşığı sirke 1 tatlı kaşığı bal ekleyip boğazınızda bekleterek için kesin faydasını göreceksiniz.
Hayalim38 Busradlr99 ah aynn cnm sanki benimde kulağıma vuracak hissi var bazem kulak ağrısı ve uğultusu oluyor 😩
Busradlr99 Hayalim38 vallahi dikkat et yada bir doktora gözük ilerlemesin bn çok kötüyüm yattım dinleniyorum suanda ıhlamur fln da içtim ballı limonlu ama yok banamısın demedi basımda agrıyor bian önce iyileşiriz inşallah 🙏🏻
Hayalim38 Busradlr99 Ahh inşallah inşallah bende uyumuştum biraz parol alıp onun etkisi geçince uyandım yutkunurken bile canm yanıyor burnum tıkandı sanki karda kıyamette sokakta yatmışım öyle bir hastalanma
Busradlr99 Hayalim38 inanırmısın bak saat kaç 04.08 aldığım antibiyotik beni mahvetti kusa kusa afediersin içim dışıma çıktı öksürükte bi yandan fakat şuan rahatladım ama ilerlemeden git hastaneye benım gibi olursun yoksa
Hayalim38 Busradlr99 yarın gidicem mutlaka cnm bugün sabahı Sabah ettim artık belli oldu yarın mutlaka acile giderim inşallah bir ilaç verebilirler😩
Hayalim38 Busradlr99 canm ben yüksek ihtimalle kovit oldum şuan koku sıfır Çünki hani burnum tıkalı ondan desem azda olsa gelirdi koku ama yok uyudum uyandım koku hepten gitmiş
Busradlr99 Hayalim38 ya çok üzüldüm inşallah değilsindir canım bi test verseydin bide aşı olmuşmuydun
Busradlr99 Hayalim38 ya benımde bıgaz agrım geçti fakat geceleri öksürmeye başladım ve doktoruma msj attım kovit testi vermemi söyledi GDO vercem fakat kovit olmuşumdur diye çok korkuyorum
Hayalim38 Busradlr99 Allah korusun cnm bende tam toparlanmış değilim boğazımda genel bı gıcık var balgam çok fazla burnum hala tıkalı içi yanıyor gibi birde bugün sol kulağımda bı doluluk hissi var rahatsız edici diş etlerim bile ağrıyor sanki sanırım antibiyotik fayda etmiyor şaştım kaldım 🤷🏻♀️ nasıl geçecek nasıl bitecek bilmiyorum
Busradlr99 Hayalim38 yaa inşllah geçer bir an önce doktorumda benden kovit testi istedi negatif çıktı öksürüğüm var sadece oda geceleri anlamadım
Asliveannesi Hayalim38 dediyimi yap bende oylrydim yutkunamiyordum iki gun ozellikle aksam yatmadn once ic yat hemen faydasi var
Hayalim38 Busradlr99 Hamilelikte hastalık ne kadar zor ben normalde öyle çok grip bile olmam mesela olsamda ayakta atlatirdim ama beni baya baya yıktı aklımdaki tek düşüncem bebeğim ya ona birşey olursa diye😩
Busradlr99 Hayalim38 içini ferah tut Allah’ın izniyle hiç bişey olmaz rahat ol stres yapma canım kendine 🙏🏻
Hayalim38 Asliveannesi Ağız yarası için karaduz özü bulabilirsen eğer cnm onu dene o çok iyi geliyor ağız yarasına
Hayalim38 Asliveannesi çok teşekkür ederim cnm mutlaka denicem çünki çok fena oluyor dayanamıyorum artık 😩