Busra-61 Kızlar suan bile sütyenler rahatsız ediyor malum siz genelde hangisini tercih ettiniz en azından aldığımı smdi de kullanırım onlar daha penye gibi oluyor. Bir de kap olmuyor atletler de o yüzden kullanışlı mı onu bilemedim
Haticebt Busra-61 bende ikisi de var ve ikisini de kullanamadım.. onun yerine pentinin kaplı atletlerinden kullanıyorum
Burcuckmk Busra-61 hastanede ve ilk bir iki gun atlet ckk rahat oldu zaten hastanede ebe sutyen giydirtmedi evde de emzirme sutyeni kullandim penye olanlardan cok isime yaradi
bahtnurr1 Busra-61 ikisini de almadım ben yaa. Normalde de evde atlet giymem herkes de sütyensiz daha rahat oluyor dedi
Denizmila21 Haticebt Bende onlardan kullanıyorum normalde çok rahat . Emzirme sütyeni ve atleti almayı düşünmüyorum
ozlemsimsek27_ Burcuckmk canım kaplı kapsız oluyor sen hangisini aldın memnun kaldın mı bide bende alıcam ona göre alıym
Busra-61 bahtnurr1 evde sütyen takmam zaten de dışarı çıkarken lazım oluyor normal sütyenler olmuyor malum demirli oluyorlar
Busra-61 Denizmila21 amacım zaten sütyen olması göğüs ucu belli etmesin dsarda. Evde zaten normal atletle durulur ama kaplı atletler eğer göğüs ucu belli etmiyorsa Bencede çok mantıklı sütyene de gerek kalmaz hem
S02_ Busra-61 ben atlet aldım sütyeni almadım en iyisi atlet bence hem kasım doğumu serin olur atlet iyi olur belim için falan hem diye düşündüm
Sulegorkemakyol Busra-61 ben kızımda yaz olduğu için aletle rahat edememiştim bunda sütyen aldım o yüzden ama bir çıktığımda 1 tane atlet alıcam deniycem ona göre 2-3 tane daha alabilirim o yüzden tam bilemiyorum belki mevsime göre değişiklik göstere bilir atlet sütyen
Busra-61 Sulegorkemakyol işte denemeden bilemiyor insan ama çok pahalı oluyorlar o yüzden aldığımı kullanmak istedim olurda rahat olmaz yazık verilen paraya
Hlyarsln Busra-61 cnm Bn sadece 1 tane Emzirme sütyeni aldım ve sadece dışarı cıkarken kullanıyrm evde de inan sutyensiz takılıyrm ve daha raht oluyr atleti ben en başından beri gereksiz buluyorum açıkçası
Busra-61 Hlyarsln evde normal atletlerinizle devam ediyorsunuz yani. Tecrübeler benim için çok önemli çünkü çok pahalı emzirme sütyeni atleti nblm kaplı atletler kullanılmazsa yazık olmasın alınan şeylere
Sulegorkemakyol Busra-61 dememeden olmuyor ne yazıkki en uygun fiyatları lcw bir oraya bakmanı tavsiye ederim
Kelebekim İlk oğlum Kasım doğumlu, emzirme sütyeni de atletini de aldım. İlk zamanlar sürekli emzirmeye çalışınca sütyen de belim açıkta kaldıkça ağrıdı. Atleti daha çok kullandım, şimdi de Şubat ta Doğum olucak yine atlet kullanıcam.