Hamileligimin ilk 3 ayından doğuma gidene kadar hergun yürüyüş yaptım. Hamilelikte ayaklarım çok erken sismeye başladığı için eşimle hergun hemen hemen 1 buçuk saat yürüdük. İstediğim herseyi yedim hamilelikte yasak olan şeyler dışında. 36. Haftadan sonra platese başladım hergun yaptım gün içinde her boş vaktimde ve hurma yemeye başladım. 38. Haftadan sonra ada çayı ve papatya çayı içmeye başladım günlük. 40. Hafta oldu kızım daha gelmemişti 40+3 e kadar bekleyebildim riske atmak istemedim suni sanci ile dogurmayi istedim. Çünkü hiç sancim yoktu sadece kasilmalarim vardı. Bebek kanala inmemisti kafamda soru işareti olmuştu ama doktorum suni sanci ile de Bebek kanala iner eğer doğum normal olacaksa Ha kendi sancin Ha suni sanci fark olmaz dedi sadece suni sanci daha sabır isteyen bisey dedi. Gerçekten de öyle oldu doktoruma güvendim. Sabahtan suni sanciyla basladik. Sabah 7 den öğleden sonraya kadar olan sancıları yürüyerek ve plates yaparak çok rahat geçirdim öğleden sonra sancıları artmaya başladı nstye bağlandığım zaman sancilarimi daha çok hissediyordum size tavsiyem sancılarınız geldiğinde hareket halinde kalin ben hep yürüdüm yorulduğum zaman plates yaptım nst dışında hiç yatmadım. Sancılar akşam çok artmaya başladı ama sancıları nefes egzersizleriyle kendimi rahatlatmaya calistim. gün sonunda 23.58 de kızım dünyaya geldi 😊
Hastaneden de çok memnunum doktorumdan da herkese şiddetle tavsiye ederim. Ankara sincan lokman hekimde doğum yaptım doktorum pakize eylem şeker arı. Burdan size tavsiyem pozitif olun iyi düşünün kendinizi strese sokmayın eşinizin desteği çok önemli.