Biranneolmayolu Kızlar arama butonu olsa anne karnındaki bebeklerin hıçkırıklarına dair her şeyi okurdum da yok maalesef. Ben 34.haftadayım ve kızımın hıçkırıkları gitgide cok şiddetli ve süre olarak da uzun olmaya başladı. Geçen gece cok korktuk hatta bu kadar olur mu vs diye. Bana da çok garip bir his geliyor böyle. Deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Şimdiden teşekkürler
Hirakus25 Biranneolmayolu hıçkırık olduğunu nasıl anlayabiliyorsunuz çok merak ettim ilk defa duyuyorum 😊
esra572 Biranneolmayolu aslından iyi birsey amniyon sıvısını yuttugunu nefes aldığını gösterir uzun sürmesi ni bilmiyorum bazen bizimde uzun sürüyor ama
dakpinar- Biranneolmayolu 31 haftalığım bazen benimkinin de çok uzun sürüyor çok korkuyorum ben de evet normalde faydalı ciğerleri için ama aşırısı korkutmuyor değil 🥺
Fatma6834 Biranneolmayolu Bir şey yapmıyorum canım geçmesini bekliyorum 🤷🏻♀️ Endişelenmene gerek yok sıkıntı oluşturacak bir durum değil bence
fundayil Benimde son zamanlarda çok başıma geliyor, 37+6 yız (1 ay öncesindende oluyordu), ama endişelenecek birşey olduğunu sanmıyorum🤷♀️
Selcann Biranneolmayolu kizim aşırı hickirirdi doktora bile söylemiştim normal demişti. Hatta bir gece baya uzun sürdü uyuyamadım su içtim bolca hareket falan etmiştim yuruyus evin içinde baya korkmuştum o zaman. Ama doktor normal dedi. Ve kizim doğduktan sonra da çok sık hickirirdi 🤦♀️ 2.5 yasinda hala ufacık biseyde hıçkırık tutuyor anne karnından belliymiş. Bu arada doğduktan sonra bakıldı midesinde yada başka bir problemi yok sukur.
Mihriban_er18 Biranneolmayolu benim ozellikle gece yattigim zamanlar 10-15 dk kadar suruyor hareket ediyorum yuruyorum biraz.pozisyon vs degistirince gidiyor 😂bazen gercekten uzun surunce insani zorluyor😁
birkizbirerkekannesi Biranneolmayolu Ciğerleri gelişiyor 😊 korkulacak birşey yok merak etmeyin, nefes alma egzersizleri yapıyormuş hıçkırarak.