-_LiyuzaMomm Ebrubuse baby me marka bebek bezi ile başlayacağım herkes çok memnun siz de bi araştırın isterseniz ☺️
b_e_b_e İki oglumada prima kullanmıştım çokta memnundum ama içeriği hiç temiz degilmiş araştırabilirsin. Oyüzden bu sefer sleepy aldım daha kullanmadım bakalım deneyecegiz artık
Hilalkhrmn417 Ebrubuse migros un minnies markası ve ebebek mağazasınin bezlerini oneriyorlar uygun fiyatlı birşeyler arıyorsanız
Selcann Ebrubuse kızımda ilk baştan 2 yaşına kadar prima premium care kullandım sonra normal primaya geçtim. Bu bebegimde de prima kullanmayı düşünüyorum. Haksızlık olmasın ☺
Mom54544 Ebrubuse Sleepy ekstra Hepsiburada da indirimdeydi aldık kullanıyoruz pişik yapmıyo ana prima gibi de güzel durmuyo bağlandığında 16 günlük anneyim primadan memnun kaldık sleepy dende memnunum ama dediğim gibi bide primaya göre ince sleepy
Zlyhky Ebrubuse bende ilk çocuk kar da Prima aldım ama gereksiz bişey şimdi sleepy aldım Trendyol da baya indirimli oluyor canm
Cerensultan Ebrubuse bebek doğmadan alma derim ama baby turco kullanıyorum hem maddi olarka güzel birde kızım onu kabule diyor teni başka kulanamiyoruz
Cerensultan Ebrubuse yani şimdi bı paket almak zorundasınız zaten ama ilk hangisinden başlarsanız onunla devam edin çok bezde degsikli yapmayın Prima genelde öneriliyor ama kızımda olduğui gibi psiik durumu olabilir
mavi-woswos Ebrubuse oglumdada baby me kullanmstm.kizima da baby me aldim.hem piyasaya gore uygun hemde gercekten guzel bi bez.tavsiye ederm.