Evlatsevgisi2 İstanbul Ümraniye çakmak erdem hastanesine giden varmı hanimlar doğum yapmış olan varsa Dogum ücretleri nedir ne kadardır memnun kalan varmı
Bbuse12 Evlatsevgisi2 ben ilk defa 1 hafta önce gittim Dr funda ayse hanıma arkadaşım önerdi orda dogum yaptı nisanda çok tatlı bi kadın ilgili dogum ücretleri de bu Nisan ayında normal 2000 sezaruan 2500 kusurmus
1prenses_1bebek Evlatsevgisi2 Ablam kendisi gidiyor suan muayene ücreti 140 normal doğum fiyati bilmiyorum ama sezeryan 2200 demislerdi
Gamu2105 Bbuse12 ben 1 hafta önce görüştüm muayene 120 TL miş normal doğum 1600 sezaryan 2200 demişlerdi ne ara değişmiş fiyatlar anlamadım sgk li fiyatı dediklerim
Gamu2105 Evlatsevgisi2 postuna baktım canım ama dediğim gibi ben 1 hafta önce aradım doktor arıyorum çünkü bütün ücretleri de sordum bu haftaici de gideceğim inşallah orada bu doktora net öğrenirim, öğrenince de yazarım istersen
Gamu2105 Evlatsevgisi2 şimdi görüştüm yine canım bana çamlıca erdemin fiyat bilgisini vermişler, çakmak da muayene 140 TL miş sgk li normal doğum 1500 zorunlu sezaryan 2200 isteğe bağlı 2900 TLmiș, sen hangi doktora gideceksin canım
Evlatsevgisi2 Gamu2105 vallahi bilmiyorum canım çakmak erdem hastanesine gitmeyi düşünüyorum da hangi doktor bilmiyorum yarın gidicem bakalım hangisi iyiyse sen ne zaman gidiceksin cakmaga mi giidceksin
Gamu2105 Evlatsevgisi2 evet canım cakmaga gideceğim inşallah çarşamba gününe randevu aldım Dr Gülçin demirdoven’e
Gamu2105 Evlatsevgisi2 ooo masallaaahhhh sen bugün yarın inşallah bebeğini kucağına alacaksın desenee🤲🏼🤲🏼☺️☺️🤗 ne yaptın gittin mi doktora bugün gidecektin kime gittin gittiysen de 🤔
Evlatsevgisi2 Gamu2105 çok saol canım hayirlisindan sağlıkla gelsin yok gidemedim cnm devlete gittin erdem baya uzakmis bana tek gidemedim ikinci kontrol de giderim dedim eşimle 🥰🥰