Gul-42 Bıde surekli üşütme sunu yeme bunu yeme Yanı ustum gıyımli ustune daha ne gıyebılırım acaba ozellıkle gorumcem kayınvldem hıc susmuo bu konuda
Kilicbebek Gul-42 yemek değil ciğere kanlı ellemek derler ablamda felan yakın çevremde inadına deneyip hakketen bebeklerinde ttukları yerlerinde lekeli doğdular şaşırtıcı
Seymaayyy sheyda1991 karınca yumurta yağı sürersin 😅 ben kabuklarını soyarak yiyordum bılemezsın tabı 🤷🏻♀️ Allah’ın bıldıgı iş olmayacak bılır
Kilicbebek Nuray051988 ciğer konusu gerçekten test edilip onaylanmıştır 😂😂😂 bende korktum ellemedim ama çok canım istedi dışrılarda yedim
Nuray051988 Kilicbebek valla tavuk cigerim olsa canım çekerdi ama genelde büyük hayvan cigerim çıkardı iş yerinde normaldede yemezdim bahane oldu😄
hlalclk- sheyda1991 bende kaç gündür nar yiyiyorum hani canım istiyor biri bana dedi aaaa yeme kanaman durmaz dediler doğumdan sonra 😱🤔
sheyda1991 hlalclk- ya he he aynen deseydin. Hangi araştırma neticesinde bulmuş acaba bu bilgiyi. Herkes sanki doktor var yaa. Ne meraklıyız insanları korkutmaya
Ece003 Ufuk 🤣ben evde köpekle yaşıyorum onla yatıp kalkıyoruz kesin köpeğe benziycek çocuğum 🤣yakışıklı Allahtan köpeğim benzesede sorun yok abisi nede olsa 😂
Mom726272 incisu sümüklü değilde geveze olur derler 😅😅😅 bana da belgesel izlerken bakma sen hamilesin diyende oldu 🙈
Deryaiso Azizinannesi2 valla benim kız da öyle olcak sanırım 2. Ayda nerdeyse her gün yedim yemezsem duramıyordum🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣