Senaoztrk Merhaba benim bı kaç gündür beyaz akıntım var bu normalmi acaba sormak istedim benim gibi olan varmı bu haftada 10+2 yim suan
Pnaar34 Senaoztrk bende de oluyor doktorum kötü koku veya kasinti yoksa normal dedi. Kremsi sarımsı renkler normal yesil ise normal degilmis bildigim kadariyla
Ask0507 Senaoztrk bende 10. Haftamdayım bende de var biraz beyaz akıntı doktoruma söyledim onlar bizi ilgilendirmiyor kötü değil bizim için bir sorun yok dedi
35lavanta Senaoztrk bende 10+2 🤗 Gayet normal kötü koku kaşıntı sarı yada yeşil değilse yada peynir kesiği gibi sorun yok. Birde az su içincede olurmuş o suyu biraz daha arttırın 😘
Senaoztrk Tugcevemercimek teşekkür ederim cvb yazdığın için canım yorumları okudukça rahatladım gerçekten ♥️
Senaoztrk 35lavanta yaa öylemi ben normalde günde 2.bucum iciyorum ama bı kaç gündür az içiyordum yarın litremi tamamlayacam bakalım fark edecekmi bende😊
Senaoztrk Mnes-48 insan hersyden korkar oluyor sizler gibi tecrübeliler yazınca rahatlıyor insan gerçekten rabbim sizede Kolay doğum nasip etsin 🤲🤲♥️
Mnes-48 Senaoztrk amin canım inş korkma Allah’ın izniyle bebişinin dünyada yiyecek ekmeği varsa yer 😌