Anneler 16 ekimde 40+0 da oğluma kavuştum serklajlı riskli gebeliği olan çok zor bi hamilelik geçirdim onun öncesindede bulantılar yakamı bırakmadı ama oğluma kavuştuğum an herşeyi unuttum😊 40+0 a kadar oğlum gelmek istemedi nts de sancım çıkmıyordu sezeryana karar verdik eşimle doktor kontrolümüz vardı doktorumuza söyledik oda kabul etti akşama alalım o zaman dedi hastaneye yatışım yapıldı nts ye bağlandım ameliyathaneye aldılar spinal anestezi ile oldum iğneden korkmayın hissetmiyosunuz bir sıcaklık inip uyuştum beni yatırdılar sondamı taktılar 10 dakika sonra oğlumu gösterdi doktorum😊 oğlum çıktıktan sonra biraz daha uzun sürdü dikiş vs bemi odaya çıkardılar 6 saat sonra sondam çıktı yürüyüşe kalktım 2 fincan nescafe 2 fincan rezene içtim baş ağrım hiç olmadı tabi belirli aralıklarla içtim bunları bitter çikolata yedim 3 kez ağrı kesici yaptılar hastaneden çıkınca bol bol yürüyüş yapmaya çalıştım sadece gecelik giydim hastanede 2 takımda pijama takımı almıştım ama gerek kalmadı depend kesinlikle alın 2 gün kullandım benim hikayem bu kadar sezaryenden korkanlar korkmasın😊