Bu cümleyi kuracağımı hayal edemiyordum doğurdum, daha önce düşük yapmıştım 1 bucuk sene olmadı geç gelen kuzum❤️ etkilemek istemem her doğum farklıdır😟şükürler olsunki🤲🏻 Ama çok kötü ve hatırlamak istemediğim bir süreç oldu kadın doğumun önünden dahi geçmek istemiyorum. Salı gübü Bir parmak açılma var dedi doktorum 40+0 sancı çıktı nstde çatı muyanesinde 5 kilo doğurursun çatın çok müsait dedi. Gece 2de yatış oldu 3 bucukta suni sancı verdiler fitille aşırı sancım oldu Ve kaç kere alttan muayene edildim haddi hesabı yok aşırı canım yandı çok korktum sabah 8e kadar öldüm dirildim sonra doktorum geldi epidural verin dedi dayanamaz dedi sonra Çok güzeldi hiç ağrı hissetmedim iğnenin etkisi geçtikçe gelip sürekli iğne Tazelendi Nstde sancım çıktı Ama üç santim açılmadan bir türlü ilerlemedi suyunu patlattılar yine olmadı Rahim için adını bilmediğim bi iğne vuruldum ona rağmen yine açılmadı. Doktorum geldi muayene etti gram ilerlememiş dedi beni acil bir şekilde saat 2 gibi sezeryana aldılar ne olduğumu şaşırdım hemen giydirdiler o sıra bayılıyordum çünkü İğne aşırı fazla gelmişti sezeryanda sürekli uyku halindeydim sürekli beni dürttüler Konuşturdular aşırı Yorgun olduğum için mi bilmiyorum ben sezeryanda acı hissettim karnımı Yordular resmen işediğimi de fark ettim anlayacağınız çok kötü bir tecrübe oldu Uyku halinde uyandırdılar beni kızına bak dediler öptüm onu yumuşacıktı tekrar uyumuşum sonra çıktığımı hatırlıyorum Eşim kapıda beni görünce gözlerini kocaman açtı şoka girdi berbatmışım. Odaya gittiğim gibi giydirdiler 2 dakika sonra çok feci kustum sonra rahatladım Akşam dokuza kadar çok iyiydim ağrı asla yoktur sadece piskolojim bozuktu dokuzdan sabaha kadar neredeyse çok sancım oldu herkeste olur mu bilmiyorum her yerim zonkluyordu çok uykusuzdum. Beni tek motive eden kızım da şükür sağ salim doğdu sağlığı yerinde. Rabbim kimsenin. Kucağına boş bırakmasın inşallah Rabbim herkese tattırsın ben happy kidse gidiyorum🧚🏼♀️❤️