Sehrr-07 Arkadaşlar merhaba 5 haftalık hamileyim baş dönmesi mide bulantısı oluyor bu normal mi yani hangi evrelerde oluyor bilmiyrm acaba psikolojik mi 😊😊😅
Almigok Sehrr-07 psikolojik olabilir benimki tam 6. Haftada başladı sabahları sarı safra çıkarmadan bütün gun yemek yiyemiyorum bi de bulantidan dolayı iştahsızlık koku hassasiyeti var sende de varsa başlamış demektir
Tugbatugba-8181- Sehrr-07 baş dönmesi 3 haftikken başladı o şekilde hamile olduğumu anladım. Bulantilarim 6. Haftada başladı
Tazeanne0134 Sehrr-07 yok bacı yok gayet normal benim ilk hamileliğim de 7+3de başlamıştı ama bunda acayip uykum var halsizlik baş ağrısı çok fena bulantı dermanim kalmıyor bide 21 aylık bi oğlum var cani sağ olsun
Sehrr-07 Sabahtan beri birşey yiyemiyrm canım birşey istemiyor halsizlik var akşama kadar yattım 😅 daha önce 2 defa düşük yaptım onlarda bu gibi şeyler olmadan gebelik sonlanmıştı.
Sehrr-07 Tugbatugba-8181- 5 dakikadr baş dönmesi var hareket ettikçe daha çok farkediyorm ama normal mi
Tugbatugba-8181- Sehrr-07 Cok normal canm benm ikinci hamileliğim ilkindexe baş dönmesi çok oldu ama geçiyor bir iki aya
Tugbatugba-8181- Sehrr-07 Belki şekerinde dusuyo olabilir ama şekerli bir şey ye devam edersen için rahat etmezse doktora bir sorun istersen şimdi yanlış yonlendirmekte istemiyorum
Sehrr-07 İlk defa baş dönmesi oldu ama uzun süreli 5 10 dakika sürdü normal mi değil mi bilmeiyrö ilk defa başıma geldi 😅 az kalsın ayakta düşüyordum