gunesveguney Dilaraa1 benimde 20 de başladı şuan 37+4 üm canım rahim büyüdükçe sıkışıyor demişti bana 20. Haftada gittiğimde 🤷🏻♀️🥺
Neslikra06 Dilaraa1 bende 12 haftalığım 6 haftadan beri bu his var boğazımda bişey takılı sanki napsam geçmiyor ve bu his midemi bulandırıyor bazen kusmama bile sebep oluyor internetten baktım globus sendromu diye bişey çıktı ne zaman geçecek bilmiyorum 😶
Dilaraa1 Neslikra06 bende hamilelikten hemen önce de vardı cok stresli insanım acaba ondan mi bilmiyorum cok kötü canım 18 im bende geçmiyor. Yemeklerden sonra daha kötü oluyor panikliyorum nefes alamayacağım diye 🥺
sacmalamakizim Dilaraa1 Reflü den çektiğim kadar başka bir şeyden çekmedim vallaha ilacı da yok onun ben son haftama kadar çektim nedenini bilmiyorum.
Dilaraa1 sacmalamakizim bende öyle nefesimi bile daraltıyor böyle olunca panik atağım tutuyor ölum korkum başlıyor bi döngüye girdim 🙄
sacmalamakizim Dilaraa1 Doktoruna sor belki biraz da olsa yardım edebilir seninki ilerleyen boyutta gibi canım özellikle geceleri oluyor değil mi?
Dilaraa1 sacmalamakizim evet yemeklerden sonra oluyor geceleri oluyor biseyi stres yaptığım da da oluyor
Tugce_41 [silindi] çok geçmiş olsun öyle durumlarda panik olmamak çok önemli tabi ama insanın elinde olanda bişey değil
[silindi] Tugce_41 Allah razı olsun canım tabi ama insan cok panik oluyor birde panik atagim var benim resmen elim ayağım boşalıyor cok şükür Rabbime iyide kızım iste istemsiz vucut tepki verdi