Denizz01 HakanDuyguGl ihmal etme canım ben sancıdan ölühpdum bi gün düşün hastanede yattım 1 gün hemde 19 haftalık falandım , bol bol da su iç geçti şükür
Glstn HakanDuyguGl suyu ihmal ettiğimiz anda enfeksiyon kendini gösteriyor. Önemle bol suuuuuuuuuu😊Bir de çişiniz geldiğinde sakın tutmayın.Gebelikte enfeksiyona çok yatkın oluyormuş vücut.
selen8sefam 32 haftalığım daha 2 gün oldu hastaneden çıkalı maalesef enfeksiyondan dolayı. Birden mide bulantısı ve kusma başladı gece 4e kadar dayanabildim geçer diye bekledim geçmedi gittik hemen serum falan verdiler antibiyotik serum normal serum. Sonra çıkış yaptık tahliller iyi çıkınca kanda yoktu şimdi normal antibiyotik kullanıyorum
HakanDuyguGl selen8sefam cnm ınsallah sorun olmaz bende korkuyorum ılaçlara başladım umarım atlatırız
MbsN Bende vardi 🙋🏻 Ama o hamileligin bir cogunda oluyor zaten onemli olan erken anlasilmasi ve ilac tedavisi kizilcik suyuda iyi diyorlar
HakanDuyguGl MbsN evet cnm benımkı bası sanırım sancım felan YÖK cunku ılaclarımı alıyorum umarım tekrarlamaz
Eliffff HakanDuyguGl ben 32.haftada geçirdim canım.fitil ve antibiyotik kullandım.çok şükür bi problem yok şuan,38+3 olduk artık
Zeynepnacar Hangimiz geçirmedik ki çılgınlar gibi 🤦🏻♀️ Antibiyotik kullanmıştım bi de günde üç dört litre su iç canım anca öyle atılıyor
Nefesliva HakanDuyguGl lökasitle beraber enfeksiyonda çıktıysa antibiyotik veriyorlar herelde ama ben nezaman test versem yüksek çıkıyot 17 çıktı. Gecendede bol su iç dedi bilmiyorum bende ama antibiyotikte kullandım arada