Burcukorkmaz Doktor 9.haftada gelmemi söyledi net bir şey söylemedi. İkiz olabilir dedi. Çok heyecanlıyım acaba belirtileriniz nasıldı ? Ağrı veya karnınız erken çıktı mı ? Belirtileriniz nelerdi ?
mor_menekse1 Burcukorkmaz bnimde 6+6 haftalıktı tek bebekti 9. Haftada ikizmiş elhamdülillah bu güne gönlümüzdeki nasip olsun Sizede endşlenme hayırlısı Rabbim’den
Burcukorkmaz Merveikratanem bilmiyorum ki devlet hastanesine gitmiştik. Çok kısa baktılar sadece ikiz olabilir 9.haftada yine gel dedi.
Gzmmsl Merveikratanem 4. Haftada beta hcg degerim tek gebelige gore daha yuksekti. 7. Haftada da keseler gorundu kalp atislarini duymustuk
Merveikratanem Burcukorkmaz kaç haftalık dediler bende devlete gidiyorum 2 kese gördü doktor arkada bir kese daha var ama tam gelişmemiş dedi
Burcukorkmaz Gzmmsl kan testinden sonra mi degerinizin yüksek olduğunu söyledi doktorunuz ? Bir de devlet hastanesi mi özel hastane mi?
Burcukorkmaz Merveikratanem 4 haftalıkti 9.haftada daha net belli olur dedi. Bende heyecandan hiç bir şey soramadım aklıma da gelmedi açıkçası şimdi merak içindeyim Kasım’in 1′ de gideceğim inşaAllah
Merveikratanem Burcukorkmaz hayırlı güzel haberler alırsın inşallah kuzum başta 2 haftaya bir gittim ben 3 aylık olana kadar 3 aylıktan sonra ayda bir çağırdılar şuan 22+1 haftalık ikizlerim
Gzmmsl Burcukorkmaz kan testi yaptirmistim doktora gösterdiğimde hamilelik kesinlesmisti. Doktor tekte olabilir ikizde olabilir demisti. Ozel muayenehaneye gidiyorum ben
Burcukorkmaz Merveikratanem amin inşallah canım saglika kucağımıza alalim evlatlarımızı senin kaç haftalıkti belli olgunda ?
Burcukorkmaz Gzmmsl bana da sadece tekte olabilir ikizde 9.haftada netleşir demişti. 2.cocugum ama ilk hamileligim de hiç böyle değildim. Çok yorgun ve uykusuz halsiz hissediyorum.
Burcukorkmaz ikizannesiiii bende hamileliği mi ogrenmeden çok yorgun bitkin hissediyordum. İlk hamileligim de böyle değildim hem şaşırdım hemde bekliyorum heyecanla
Merveikratanem Burcukorkmaz 5 haftalıkti keseler göründü 5 gün sonra kalp atışlarını duydum biri 5+5 günlüktu diğeri 5+6 günlüktu
Gzmmsl Burcukorkmaz Burcukorkmaz acikcasi benim ilk 🙈 cok sukur bu zamana kadar halsizlik uykusuzluk cekmedim. Sadece 9. Haftadan sonra kuru bulanti olmustu o da baya hafifledi. İnsAllah bundan sonra da olmaz
Merveikratanem Burcukorkmaz amin cümlemize canım hayırla sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin rabbim 🤲