Beybisininannesi Hanımlar giden varmı? Detayli ultrason için gitmeyi düşünüyoruz Ücreti nedir ve cd vs birşey veriyor mu?
OOzge25 Beybisininannesi Merhaba o doktoru bilmiyorum ama doç.dr Ali İpek öneririm. CD veriyor. 2 renkli fotoğrafının çıktısını da veriyor. Sekreteri bütün videoları, fotoğrafları ve raporları WhatsApp aracılığıyla atıyor
OOzge25 Beybisininannesi 4 ağustosta gittim 580 TL ydi. Ama cidden çok bilgili bir doktor tavsiye ederim 😇 hangi hastaneye gidiyorsunuz
Ebrutunc Ben gittim 550 tl gibi bi fiyattı ama çok memnun kaldım iyiki de gitmişim mükemmel bi doktor 🥰
Beybisininannesi Ebrutunc 😊 ay sevindim bazı arkadaşlarım hiçbirşey almadan çıkıyormuş meğersem. Az daha zamanım var bakalım düşüncem hangisine giderim diye 😊
Deryatkn Deniz hocaya bende gittim mükemmel bir doktor cok bilgili bir hoca cd dosya fotoğraflar herşeyi veriyo kesinlikle öneririm
Deryatkn Evet 3,5 dk bekliyorsunuz muayene sonrası hemen sekreter hazırlayıp getiriyor cdsini fotoğraflarını ultrason ölçüm ve notlarını takipli doktorunuza gösterebilesiniz diye