Ayseesr Merhaba kızlar bebeğimin başı rahmime tamamen oturmuş kilo 2900 37+1 gunluk olduk bugün.ama açılma yok heycan cok fazla :) bu şekilde rahne oturup o hafta doğum yapan var mı yada ne zamn dofar tahminen:)
Sedaakgulx Ayseesr doktor ultrasonda mi dedi rahme yerleşmiş diye? Bana baş geliş pozisyonunda dedi sadece daha inmesi mi gerekiyo? Nasıl anladınız rahme indiğini?
Ayseesr Sedaakgulx yürürken yada ilişki esnasinda hissediyorum ben zaten başını canm daha da aşağıya inmesi gerekiyor. 29. Haftada baş aşağı dönmüştü benim ki. Bu gttgimde tamamen oturmuş artık başı dedi. Yüzü hiç görünmedi
Esralgk Ayseesr ya bende hiç yüzünü göremedim çok merak ediyorum pazartesi doğumum var ama hala merak içerisindeyim
Sedaakgulx Ayseesr ya benimde baş asaagi duruo ama kanala indi falan demediler bana dua eder misin benimde öyle kanala yerleşsin inşallah
Ayseesr Sedaakgulx insh canm. Allahı hepimizin yardımcısı olsun. Kac haftaliksin suan ben 36 bitince hergun plates ve sukuat yapmaya başladım onun etkisi oldu sanrm
Sedaakgulx Ayseesr ben 37+4 deyim bir haftadır hergun squat hareketleri esnemeler yapiyorum inşallah iner. Bugun vajinama ve belimin altına baya baskı hissediyorum aslında ama sende öyle hissettin mi?
Ayseesr Sedaakgulx evet canm aşağıda baskı hissediyorsan iyce iniyordur aşağıya. Benim de aynı hep aşağıda bi baskı var belimden agri var surekli