Alone gmzlpsln evet cnm kendim istedim daha önce spinal de olmuştum ama o ortam bana göre değil maalesef. Uyudum uyandım bitmişti mis gibi
Saricivciv Alone bu form da görüdügüm en pozitif yorum yapan insanlardan birisin canım Allah analı babalı büyütsün inşallah ❤️
Alone Saricivciv aminnnnn rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hamileleri de sıkıntısız kurtarsın inş evlatlarınız sağlıkla gelsin 💕
Burcu-112 Alone ense kalınlığı da normal sınırdaymış neyden şüphe edip kesin teşhis koyabildiler ki başka bulgu olmadan benim de bebeğimde böbrek genişlemesi var perinatolog ihtimal olabilir dedi kafam çok karışık amniyosentez yaptırmadık biz
Alone Burcu-112 sadece ikili taramada kan testi sonucumun yüksek risk çıkması ile amniyosentez yaptırdık ve o da aynı geldi
Nazemm Alone İnşalh cnm bende hamileyim ve benim bebeğimde de o şüphe var sizi takip ediyordum inşalah kolay olacak
merveyildirim06 Alone hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün. Üçlü test yaptırmış mıydınız. Benim de üçlü test riskli cıktı. Ikili normal.