Zehrasya Kizlar 32 haftalik hamileyim 1 aydır canim cig er çekiyordu yedim bişey olurmu acaba hamilelikde yenmez dediler bide leke olurmuş bebekde
Seross10 Zehrasya Bende bakla yemeği yedim zararı varmıdır bilemedim internetteki bilgiler kafa karıştırıyor.. Bir tabaktan birşey olmaz dedim yedim gitti. 😀😀
minikcivcivim Zehrasya afiyet olsun canim 😊 Çiğ ellersen ve vücudunun herhangi bir yerini kaşırsan bebekte leke olur bu doğru ama yemende zararı yok fazla olmadan Bende gebeliğimde yedim ama hiç ellemedim ve bir leke de olmadi bebeğim de 🙂
Nazlii__ Bir kereden birşey olmaz ölçüsünü bildikten sonra herşey yenir diye düşünüyorum bende kokoreç yemiştim
balbebek412 Zehrasya iyi pistikten sonra hic bisi olmaz allahin izni ile, doktoruma sormustum ozellikle, et urunlerinin tamami iyi piserse hersey yiyebilirsin dedi.
MomHero2 Zehrasya hamileliğimin başından sonuna kadar yedim kızım 2 haftalık lekesiz 😂 elimi sürmedim ama
Hafissee Zehrasya büyükler her şeye bi saçmalık kulp takmışlar bu saçma şeylerle strese girip nasıl yaşamışlar acaba
Erol Zehrasya büyükler öyle der iyi yapmışsın boşver yediysen aklına getırme acaba falan dıye sonra tiksinmeye düşersin