Sehnur Kızlar sonunda bende doğurdum 🥰 sabah zaten suyumun patladığını yazmıştım su patlaması anlaşılmayacak gibi değil benim eşim bile duydu sesini pat etti sanki içinizde balon patlar gibi sesi vardı su aktı falan hastaneye geldik 3 cm açıklık vardı saat 8 de sancılarım yetersiz ve düzensiz olduğundan düzene sokmak için suni sancı verdiler benim en korktuğun şeydi azar azar verdiler her kontrolde iki cm açılma oldu tabi ben sancıları yatakta geçirmedim squat yaptım dolandım durdum eşimde yanımdaydı onunda çok yardımı dokundu 5 cm açılmadan sonra plates topu verdiler saat 12 de 5 cm açılma vardı plates topunda zıplaya zıplaya saat 2 buçukta 9 cm açılma oldu ebenin talimatlarını dinlemek gerçekten çok önemli ebe sancı geldiğinde zıpla geçtiğinde yuvarlak çiz topun üzerinde dedi eşimde belimi her sancı geldiğinde ovdu saat 2 buçuktan sonra zaten gelen sancılar doğumu baya kolaylaştırdı bebek bi anda indi aşağı ebe saçlarına dokundum tamam haZır dedi beni aldılar doğum haneye eşimde girdi tabi ben aşağı bakmasını istemedim ama herşeyi izledi alttan kesi attıklarını çocuğun çıkmasını falan doğduktan sonra doktor kucağıma fırlatıverdi çocugu 😂 eşim bi yandan ben bi yandan bebek bi yandan aile boyu ağladık 😂 sonra eşim çıktı bebeği götürdüler ben kaldım tek dikiş attı doktor falan açıkçası ben dikişi hissettim baya attı estetik dikiş olsun açılmasın diye sık sık attım dedi dedim yeter daha atma sen kaç aylıksın dedi dedim yeterince acı çektim sende yeter da artık dedim doğum hane de soğuktu ben üşüdüm baya titremeye başladım artık kanamam da çok oldu en son bitti 😊 bu arada bebek çıktığında gerçekten sanki içinizden koca bi kamyon çıkıyor gibi ağırlık çıkıyor bana ebe ıkınırken üstten baskı yaptı ben sancı odasında da çok ıkındıgım için artık halim kalmamıştı sonra da bebeğin eşini çıkarttılar eşi de çıktıktan sonra pamuk gibi hafifledim 😊 doğum için önceki gün dört kat merdiven çıkıp indim bide eşimle tartışmıştık moralim bozuktu gecede öyle uyudum halbuki barışmıştık ama benim yine de içime oturdu söylediği şey bide 40 tane squat yaptım hurma yedim son bi hafta her gün 7 tane ve doktor sen çok nazlı görünüyordun helal olsun sana inatla normal doğum istedin doğurdun dedi aynı şeyi ebe de dedi ebeniz iyiyse gerçekten 1.0 öndesiniz benim ebem gerçekten harikaydı şimdi bebem yanımda uyuyor çok ağlak mız mız bir çocuk ben hamileyken onunla çok konuştum şimdi de benim konuşmamla uyuyor alışmış sesime 😊 biraz parça parça anlatmış olabilirim unutmadan yazayım dedim sorunuz olursa cevaplamaya çalışırım artık cırlak kızım ne kadar izin verirse 😊
Gunesim1 Sehnur okurken ağlayan tek pskikopat değilimdir inşallah. Allah sağlık huzur neşe versin inşallah 😊 o cırtlak kızı öpün bizim için 😊
izmirlitazeanne Benim konuşmamla uyuyor demeniz 🥺🥺 nasıl güzel bir duygu. Çok hoşuma gitti 🥰 sağlıkla büyüsün prenses ♥️ Darısı tüm hamilelere olsun🙏🏻🌺
Sehnur izmirlitazeanne amin inşallah babasının sesiyle de öyle biz karnımdayken çok konuşuyorduk doğduğunda da zaten babasının sesini duydu sustu 😊 Rabbim herkesi bir avazda kurtarsın inşallah 🙏🏼
Bebisinibekleyen Nedense bu tarz postlari okuyup okuyup agliyorum🥺 duygusallik tavan, az kaldı bizim de 35teyiz. Lütfen dua edin bebegim ters duruyor normal isterim hersey yolunda giderse🤰🏻bebisiniz saglikla buyusun🧿 💐 tebrik ederim sizi
Sehnur Bebisinibekleyen olur canım üzülme benimki de kanala girmemişti doktor suni sancıyla sokcaz salı günü demişti çok korkuyordum kızımla konuşa konuşa o yola geldi beni de zorlamadan çok suni sancıya maruz bırakmadan çıktı 😊
zeynepsi Sehnur Benimki de kanalda değil hala 39+6 oluyoruz yarın ama sancı falan hiçbi şey yok hala ben de, benim bebişin suyu azalmış ve plasentası kireçlenmeye başlamış doktorum en geç çarşambaya kadar bekleyebiliriz bu şekilde dedi🥺
Sehnur zeynepsi benim suyunda falan bi sıkıntı yoktu ama salı alırız demişti aynı şekilde sancım da yoktu işte gece su patlak verdi 😊
g4mze Umarım hep mutlu olursunuz bebeğinizle be ailenizle bir ömür ❤️ Çok güzeldi okurken duygulandım sesimle uyudu kısmına. İnşallah bizde görelim doğduğu günleri 🙏🏻
Sehnur g4mze amin rabbim isteyen herkese nasip etsin hamileleri de rabbim bi avaz da kurtarsın inşallah 🙏🏼🥰
NNuu123 Pazartesi 40+1 de suni sancıyla doğumu başlatacağını söyledi doktorum hiç sancım yok bir santim açıklık varmış bol bol yürü pazartesi gününe kadar dedi kanala girmemiş..çok korkuyorum suni sancıdan kanala girmezse sancıyla girer mi ki
Sehnur NNuu123 benimki de suyum geldiğinde girmemişti canım 3 cm açıklığım vardı hastaneye geldiğimde kafası yine yukardaydı doğuma yakın ıkınırken girdi
Cinarsmom21 Maşallah rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bende oğlumla hep konuşuyorum umarım ağladığında sesimle sakinleşti bunun hayalini kurdum gözyaşım pıt 🤭😊