MMmommy Kızlar içinde termal gözü olan, bölmeleri bol olan, açılıp kapanmasınkolay olan , el çantası olarak büyük, sırt çantası olarak orta boyda modelde kullandığınz ve memnun kaldığınız kaliteli çanta önerilerinize açığım. Sağolun şimdiden :)
Elsu26 MMmommy ben Kraft Venüs aldım duruşu çok güzel ve alt tarafta bi fermuarı var çantanın dibinden bir şey almak gerekirse ordan almak için henüz kullanmaya başlamadım ama memnun kalırım diye düşünüyorum 😊
Brokolii MMmommy trendyoldan baby balloon bag omuz askılı çantadan aldım malzeme kalitesini çok beğendim içi oldukça geniş elime kuması ince ve kalitesiz gelen çantalardan hoşlanmıyorum baya işimi görür gibi benim aldığım siyah puantiyeli olan tükenmiş ama farklı modelleri de var isterseniz bakabilirsiniz öneririm:)
Busraagrgn Elelebaby den aldım iki adet termos çantası.kucuk alt acma bezi ve kirli beyaz koyma çantası var
Elifinannesii_ Hepsiburada sitesinden bu ürünü aldım. Önünde arkasında sağında solunda her tarafında gözü var. https://www.hizliresim.com/1s4y70l Genel olarak beğendim. 😇