mercanmeb Ağdaya gittim kızım gelir 1 haftaya kadar diye ama gideli 3 hafta olacak tık yok yeniden uzadı almak istesem ağdaya gelmez. Nasıl yapıcam bilmiyorum. Sizce ağdada temiz olması gereken en önemli yerler nereleri 😬
poncikveannesii mercanmeb En önemli yer tamda kızının geleceği yer malesef gidin yine kuaföre bi şeklde alsnlar onlarıda🙄
alparslanannesii1661 mercanmeb bende sakal oldu ya gidersem de gelmezse diye bir iki derken erteliyorum 😂
mercanmeb poncikveannesii neyseki orada pek çıkmadı şükürler olsun tek tük var orada toplanacak halde
Pinpirikanne alparslanannesii1661 🤐🤭🤭🤭 ya birazdan dogum başlarsa napcaksnz Cok sakinsiniz maşallah 🤣🤣
Hayriye123 ebrar6036 Aynı durum ben de de vardı ama bi cesaret gitmeye karar verdim ve iyi ki gittim ilk defa yapacam ağda ddm minik minik tuttu sağ olsun ağdayı sonra ikinci defa bile gittim bakalım 39+3 oldum inşallah gerek kalmadan kızım gelir
frambuaz ebrar6036 tüy agdada daha cok acıyor canım jiletle aldıysan ilk alısında cok agrımaz ama agda temizi bence sureklı agdaya gıtmelısın
ebrar6036 frambuaz bir kere gidebilsem sürekli gidicem de çok korkuyorum ve kuaförden utanıyorum ne kadar uzunken gitmeliyim sonuçta öyle görücek kuaför çok utanç verici
alparslanannesii1661 Pinpirikanne aman sakin olmayıp napcam bebe cikacak benden onu düşünüyorum simdi baktim bebe gelecek hemen jilete saldiririm hahahahahha
frambuaz ebrar6036 kuaforler oyle seyler goruyorlar kı takmıyorlar yabı uyanmana hıc gerek yok ama cok uzunsa eger makasla bıraz kesip gitmeni onerırım canın daha az acır agdaya kolay geliyor cunku