Selam arkadaşlar bir hafta oldu doğum yapalı öncelikle 2.hamileliğimdi ilkinde genel anestezi olmuştum bundada aynı şekilde olmak istedm ama cok kararszdm cnkü genel anestezi sonrası baya bi acıyla uyandm kum torbası kanamaya bakmaları vs acı veren bişeydi amelyathaneye inerken sordular bende sizce hangisi dedm kesnlikle sipinal öneriyorz hem cok güzel bebeğni o anda göreblysn hem acı hissetmiyosn bttkten sonra vs dyerek son anda sipinale karar verdm damar yolu açıldı sonra belden iğne yapıldı ama mükemmel bi doktordu asla acı hissetmedm hatta o an vurdnzmu bsey hasetmedm dedm sonra bacaklarmdan yukarıya doğru sıcaklk hissettm uyuştm tamamen perde çektiler önüme doktorum geldi ve başladı hersey bebek çıkarken bi basınç hissettm ağrı değil sadece basınç ve sonra ağlama sesi harika bi duyguydu gerçekten hemen yıkadılar bebeği üzerini giydrdiler ve bana verdiler hemşireler tuttu ben emzrdim hemde amelyat masasında🥰daha sonra hersey btti biraz bekleme yerine gectk bebeğimle ordada emzrdm ve odaya alındım dört bes saat uyuşuktm acı vs hiç yok sonrasnda bitince bi ağrı hissedysnz ama cok agır değil hemen zaten ağrı kesiciyi vuruyolar gelelim gaz meselesne benm gazım cok zor çıktı ama bünyeyle alakalı bence bu ilk doğumdada böyle olmştm kesnlkle sezeryan ağrısı değil gaz ağrısı mahfetti beni sonra şurup verdiler çıktı gazım ve kendi kendmede cıkarmaya başladm o kısımı atlatnca tamam ben artk iyiym diyebldm yürümeye gelince ilk yürüme biraz zor sonrasnda desteksiz hep yürüdüm şuan 6gün oldu ve tamamen toparlanmş sayılmam ama yinede artk ayaklandm ve bi cok işimi halledeblyrm buda benim hikayem herkes sağlıkla kucağına alsın inşallah😍☺️