Hilal-95 Ssydaa iple çıkarıyor kuyumcular int bı bak kuzum işe yarar belkı ılık suda iyi geliyor ben bileklık felanda varsa cıkar hiç takma artık
Mizgin2020 Ssydaa vallah benim de öyle oldu eşim bant yapıştırdı parmadigima yüzüğün çıkacağı tarafa bantı yapistirarak biraz da sıkarak yaptı ki cikabilsin diye zor da olsa eşim zorla çıkardı hala unutamıyorum çok kötü bir durum
DenizveKumsal Ssydaa her yöntemi denedik çıkmadı elim artık morarmıştı caddede naşbue vardı oraya gittik eşimle bi aletle kesip çıkartmıştık işk gebeliğimde. Bunda akıllandım hiç takmıyorum
yasemiinorhn Ssydaa sabun yağ falan bunlar kaydırır çıkarır aslında o kadar çok mu şişti 🤦🏻♀️ ben takmıyorum 1 aydır falan çıkmaz diye
mutlugebeee Baharize valla ben 24’ten sonra falan çıkardım çıkarmayadabilirmişim daha şişmemişti ama çok korkuyodum kalır diye bir de acil sezaryene falan alınırım keserler yüzüğü riske atmaya gerek yok çıkarın erken bile olsa
Ssydaa Bende çıkarmıştım geçenlerde bı taktım birdaha da çıkmadı , son aydayım son aylarda şişiyor parmaklar.