Glr_123 Kızlar 19 haftalık hamileyim daha cinsiyeti öğrenemedik.Doktor bacagının arasında bir çıkıntı var dedi kordonda olabilir dedi.Başına böyle bir sey gelen var mı?
Eylul2797_ Glr_123 16da ögrendik ben hastaneye gitmeden önce 2 dir aynı seyi yapıyorum aleti karnıma koyar koymaz bacak arasını görüyoruz sabah 1 simit Bi visne suyu ictim sonra 1 popkek Bi cikolata lı gofret 1 sise su masallah kıpır kıpır oluyo
Aselinkooo İlkinde 13te tahmin etti ama 7aya kadar net değil bişey alma diye uyardı. Okadar bekletmez umarm 😊
Sunay1 14+5 teyim bugün kontrolüm vardı bacak bacak üstüne attı göstermedi. Doktor kemik yapısından tahminde bulundu erkek olabilir dedi doğruluk payı ne olabilir başına gelen var mı?
16agustos Sunay1 bana da kemik yapısı erkeğe benziyor dedi 13haftalıkken haftaya birdaha gideceğim ozaman tam 15+2 oluyorum inşallah net öğrenirim 😬
Sbldgn Sunay1 ya kemik yapısından nasıl anlıyorlar ben 20 haftalık olduk hala göstermiyo sırtı dönük hiç tahmin yok
Sunay1 16agustos öğrenirsen mutlaka yaz olurmu bende 3 hafta sonra gideceğim garanti olsun diye bakalım birde gösterecekmi biraz keyifçi çıktı benimki 😄
Sunay1 Sbldgn kemikleri dik durursa erkek yatay olursa kızmış öyle söyledi ama %100 gerçeklik taşımıyo hazırlık yapma dedi. 3 hafta sonra gideceğim 17 haftalık olacak ozamana bakalım göstericekmi
Sunay1 Eylul2797_ bende kahvaltı yaptım yolda giderken çikolata yedim ama nafile 😂 vişne suyunu falan deneyim bakalım ☺️
Sbldgn Sunay1 ay hayır ya hiç bişe demedi göremiyorum dedi emin olamıyorum dedi ama kız olabilir dedi kemik yapısı felan bişe demedi 😄😄