Mervenurns Kızlar canım sürekli bol limonlu kısır yemek istiyor 2 gün önce yapmıştım su anda zor tutuyorum kendimi yine yapmamak için. sürekli kısır yemek istiyor canım ya her gün yesem bıkmam herahlde kafamda hep kısır var atamıyorum 😂
Aselinkooo Mervenurns afiyet olsun da bu kadar hamile varken bide başlığa yazmışsınız. Canı çeken olur yapamayan olur vebali size gelir. Biraz dikkat etmekte fayda var. 😉
gbyalcin Mervenurns Allah kahretmesin canım çekti 😂 ama hiç beceremem. Neyse ki yarın pazar, kayınvalidem işin üstadı. Bana kaynana yolu göründü
Mervenurns fatma1941 korona olduğum zaman 3.ayımda bir dizide görmüştüm spagetti 2 gün üst üste öğle akşam spagetti yemiştim o zamanda cok fenaydım 😂 ay napcaz böyke valla
Mervenurns Ay değiştirdim hemen kızlar fark etmeden yazmış bulundum :( bol limon yemek zararlı mı acaba haftada bir iki kere limon yiyorum
Avciii Mervenurns benim tansiyonum var sürekli yiyiyorum her gün yani ama bir zararı olamadı bugüne kadar
Avciii Mervenurns kesinkle benn her gün yesem bikmam ki yapıyorum da doktorum bana kilo ver dedi dedim her gün kısır yiyiyorum 😂😂😂😂
Mervenurns Avciii hahha ya bana da doktorum cok kızıyor dikkat et yemene içmene diyor 13 kilo aldım cok kızıyor