hellonus Mutlu hamılelık gecıren annelerın bebeklerı dogduktan sonra sakin oluyormuş gaz ağrısı vs çok olmuyormuş doğru mu 🤔
Mehmetinannesii hellonus benim tam tersi 2 gebeligimde 6.haftamdan itibaren riskli gebelikti gebeligim boyunca esimle aramzda sorunlarda cok fazlaydi ama kizim cok uslu sakin bir bebekti halada oyle
Ayaz_Aybars_mom hellonus Hem mutlu hem rahat ve sakin bı hamiellik geçiren biride benim oğluşum çok uslu inşallah doguncada böle olur anne babası olarak bizler sakin bebeklerdik bakalm o nasıl olacak 🤷🙂🙂
Ccgdm hellonus bence hurafe.inanc benim yengemin hamileliği.cok rahat geçti çocuk doğdu ama huysuz gazlı
MerveNur- hellonus başlarda çok gergindim çocuğa yansır diye korktum şimdi tersine inzivaya çekilmiş durumdayım biriyle sohbet muhabbet ne tartışma ne gıcık olma ot gibi yaşıyorum bakalım bebek nolcak ahdjashjas
duyguluanneee hellonus ben huzurlu geçirdim çok şükür bulantım falan da olmadı bebeğim de sakin çok şükür tesadüf olabilir tabi 😂
Asudeprenses hellonus evet huzurlu hamilelik geciririrsen, yani stressiz,ozman bebek sakın oluyor,ama gazı falan yine de oluyor, birde yasin süresini oku yada dinle hergun,ozamn işte sakın bir bebiş olur 😉bende öyle oldu