minigim34 Kızlar bu tarifeyi kullanan var mı instagram whatsap gibi uygulamalarda sınırsız internet diyor banada özellikle instagram lazım instagram sınırsız mı bilginiz var mı
Kafam minigim34 vodefone den illallah geldi bana her ay 65 tllık faturaya en az 150 tl vermekten bıktım aşımlarım da yok delircem
portakalsekeri minigim34 merhaba benim paketimde bu sanırım yada çok benzeri Instagram Facebook ve whatsapp sınırsız☺️
Baharize minigim34 cagri merkezini arayip sor dicem ama 30 dakikadir baglanmaya calisiyorum. Baglanabilirsem bunuda sorarim 😂😂
asyaebrar minigim34 Canım evet benim tarifem de bu sonunda instagram yüzünden internetimin bitmesinden kurtuldum 9 aydır kullanıyorum bunu bende ilk 3 ay 84 lira ödedim sonra vergiler dahil 106 tl her ay faturam ben fazladan ödemiyorum yani gayet de memnunum🙊💕
Kafam minigim34 olma valla ben iptal için aradım 760 cayma bedeli istiyo resmen ölünün mezarından yılanı alırlar
Civcivinannesiii Kafam cayma bedelleri kalkti bilginiz olsun…bunu dile getirin sikayet ederim sizi deyin
Civcivinannesiii Kafam evet kesin abim turkcelden caymak istedi bedel cikarttilar o kalktu dolandiricimisiniz diye isyan edip sikayet ederim deyince sorunsuz caydıydilar Habelerede cikti kac sefer kalkti diye