Sultannn3327 Kızlar açılma olduğunu kendimiz anlayabilir miyiz adet gibi karında belde sancılar açılma yapıyor mu
Shnern Sultannn3327 bendede aynısı dünden bu yana başladı bir anda kasığımda adet ağrısı gibi şimdi belimde oluyor 36+4 bekleyim.bende
Tugce-ylds Sultannn3327 canım bendede ağrı vardı aşırı şiddetli bel ağrısı hemde bugün 38 olduk kontrolüm vardı henüz bir açılma yok dedi 2 haftan var daha dedi pilates yap bol bol dedi 😄
prensesimveannesi Sultannn3327 bende şuan öyleyim bugün başladı ara ara adet olmuşum gibi belime kasıklarıma sancı giriyor geçiyor ama su veya nişan yok hala 38+2 yim
mlksh25 Bende 38+5 oldum ,kontrolde doktorum 2 cm açılma olduğunu söyledi ama aktif Sancim yok, bakalım bekliyoruz
Mommm123 Kızlar bugün çatı muanesi oldum 38. Haftam bitti bu ara da çatı Muanesinde dayanamadım iki parmak girecek şeklinde muane etti doktor çok bağırdım canım yandı doktor da vajinan dar olabilir haftaya gene bakalım yoksa sezaryan daha iyi olur sizin için dedi şimdi ye kadar hep normal diyorduk bebek de normal pozisyonda aklım çok karıştı :(
Tugce-ylds Mommm123 canım kendini çok mu kastın bende 38 im bugün oldum ama çok rahat geçti benim nefes aldım derin derin
Mommm123 Kendimi mi kastım bilmiyorum ama üç kez denedi üçünde de bağırdım ve cidden canım yandı.. daha açılır mı bilmiyorum baktıktan sonra da ağrı devam etti napsam bilmiyorum eşime de doktor daha tam bakamadım bile korkutmak istemem ama içinden daha büyük bişey çıkacak nasıl dayanacak ona demiş akıl verir misiniz ne yapmalıyım 😟
Sultannn3327 Mommm123 canım bence sen kasmissin bende iki kere alttan muayene oldum ilkinde çok acımadı ikinci de kastigim için acı olmuştu