Tutuw Merhaba lutfen bana yardimci olun .11 gun gecikme ile 4 temmuz Kadinnhastaligi oldum . 28 temmur sabah benden kahve reng akinti sonrasinda kan geldi . 29u akwama kadar az az geldi cok haraket edine cok dinlenirken az geldi . bugun 30u yine yurudum yine geldi sizce neden ola bilir? hamile kala bilirmiyim? ypxsa kadin haslaligimi? 20 nisan Duwuw yaptim 7 haftalik wimdi cook korkuyorumm . Test ediylrum cikmiyor
mmrv Tutuw 4 temmuzda adet olduysan ve diger adetin de 28 inde geldiyse 24 gunde bir mi adet oluyosun? yumurtlama gunlerinde ya da duzenli iliskiye giriyormusunuz? folik asit falan kullaniyomusunuz?
mmrv Tosbik 4 temmzda adet olms 28inde bidaha gelms kahverengiler nisanda 7 haftalikken düşük.yapmis hamile kalabilirmiym diye soruyor sanirim.
Firstmommy Tutuw bnce saglık merkezine ugrayın.Türkceniz zayıf ve kelimeleri tam yazamamıssınız ,harfler fln kaymıs.Anlasılmıyor degil karısık anlatmıssınız.
Tutuw mmrv mmrv evet kullaniyorum . Ilk kez boyle oldum hic boyle cabuk olmamiwdim korkuyorumki hamile kala bilirim duwuk olur yine😢
mmrv Tutuw korkma canim Allah korusun hamile kalabiliyosun en azindan o guzel. Denemeye devam edin. Kendinden suphelenirsen kan testi yaptir en kesin sonuc o.
Elsaa Salam diyesen azerisiz, gan geldise gecikme olmadisa aybashi ola bilersiz, yox 1-2 gun gecikmen oldusa test et bilesen hamilesen yoxsa yox
Tutuw Elsaa xanim karicni leke gelir qan bir defe geldi az amma karicni leke gelir . uzananda dayanir 4 u olmuwam axrinci defe ne bilim qprxuram