Civcivinannesiii Aag06 ahhaaaa vallah kiz oldugu ortaya cikti 🤣🤣🤣🤩allahim bundanim olsun cooook coooook amiiin 🤩🤩🐣🐣🙈🙈🙈 Bandana tak bari 🤣🤣🤣🤣
Aag06 Deletedmom9823 😂😂😂 bende var ya inaniyorum kendime şaftım kayarsada yapcak bisey yok bi kac sene sürüncem 😂
Civcivinannesiii Aag06 ahahahaah saka bi yana saglikla buyusun pamuk kız bahtida kendi gibi guzel olsun insallah🥰🥰🥰🧿
nevarneyokk Aag06 Görünce dayanamadım Allahım Maşallah SübhanAllah 😍 Nasıl güzel bir bebek bu kız ne yedin ne içtin nasıl güzel olmuş 😂😂
Aag06 nevarneyokk 😂 ay sol canim benim 😍 valla bol bol fastfood yediydim ben sagliksiz ne varsa yedim😂😂😂😂
Aag06 Kafam 😂😂😂😂😂😂hahaha benim kocamda aynisini diyor beni kullaniyorsun demi diyor genlerim icin diyor 😂😂😂
Hilal-95 Aag06 kız koyma şu çocu nazar etcem allahım maşallahh özel tartısma felan ama dayanamadım🤭🤭 nasıl güzel çocuk doğurmuşsun affrım güzel yapmışsınız🤗🤗🤗
Aag06 Hilal-95 😂😂😂darisi 2. Bebeye bide kivanc tatlitug gibi erkek cikartirsak tamamdir gebelik bana 😂
OOzge25 Aag06 ay aranızdaki posta maydanoz olcam ama bu nasıl bişeyyyyy 🧿🧿🧿🧿 maşallah yaaa nasıl güzel nasılllllll ❣️ Rabbim nazarlardan esirgesin 🤲🏻 sağlıcakla büyütün hayran kaldım minikkuşa 😍
Hilal-95 Aag06 inşallah canm hayırlı olsunlarda valla bızde sarıyız hep eşim sapsarı🤣 ben beyaz bakalım nasıl olcak bizdede erkekler hep atatürk gibiler🤣 ben böle bşey beklıyorım ama bakalım 🤭🙏🏻🤗
Sezensezen Aag06 kız senmi güzelsin babasımı kim güzel ya bizimde böyle bebeğimiz olurmu baba çirkin ben çirkin sizde çirkinmisiniz bana bi umut ver 😂🤣
Aag06 Sezensezen hahaha valla goreceli bisey niye cirkinsin canim guzelsindir sende ama esimle ben kardes gibiyiz cok benziyiruz sari renkli goz ikimizde ayni bebiste babaya bebziyor erkek simali biraz cunku
alparslanannesii1661 Sezensezen kiz anasi cok güzel babayi görmedim ama gercekten anasina cekmis bu çocuk 😂😂♥️