Nursl1 Kızlar 18.haftadan beri net hissediyorum bebeğimin hareketlerini. Ama şöyle bir durum var 3 gün hissediyorsam 3 gün hissetmiyorum. Sizce normal mi? Tecrübeli hamişş ve annelerden tavsiye ederim. Mesela 2 gündür flan hissetmiyorum. Normal mi? Düzene gireceği haftalar oluyor mu. Korkuyorum.
Clementinee Nursl1 canım haftamız aynı merak etme düne kadar çok endişeliydim 4 gün hissetmedim bende bugün kımıl kımıl kızım Maşallah 🧿
Berlaysgl Nursl1 canm bnde 22+0 ım evet bir iki hafta önce bnm de düzensizdi Bi kaç gün hissedip bir ikin hissetmiyordum ama yaklaşık 10 gündr belkide 2 haftadır düzenli hergün hissediyorum ben bnm 2.gebelik ama 2.gebelikte hareketleri erken hissedilir miş onunlada alakalı olabilir
Nursl1 Fulyaaa1 evet ama insan yine de korkuyor hissetmeye alışınca☺️ Ultrasonda doktorum hep hareketleri iyi diyor. Biraz kızım nazlı tembellikte olabilir. Özellikle gece çok aktif ama inşallah normaldır
Nursl1 Clementinee canm senlede her şeyimiz aynı gidiyor maşallah. Kaşıntı, bebek hareketiiii ohooo🤦🏻♀️😂
Clementinee Nursl1 😅😂 takip edeyim barii seni beraber ilerleyelim sağlıkla alalım bebeklerimizi inşallah 🥰🤍
Clementinee Nursl1 bende kaşıntıyı pazartesi sorcam bakalım ne dicek 🤷🏻♀️ İyice sırtıma kadar çıktı kaşıntı gece özellikle çoğalıyor
Nursl1 Clementinee SOR canım aksatma. Bende hafta içi bir daha kan vericem bakalım nasıl olcak. Losyon verdi ya o biraz rahatlatıyor beni ama etki saati geçince yine basliyor simdi süreceğim tekrardan😒 bnde merak ediyorum ne olduğunu. Umarım kolestaz falan değildir.