Sevgi_123 korkmazkevser Bende aynı durumdayım dünden beri emziriyorum diye hiç bisey kullanamıyorum 😑
Nnurdan korkmazkevser cnm doktoruna danış ,git diş doktoruna çekme o tutunca birşey fayda etmiyor.Canına yazık bu halde
Falimdacikmadin korkmazkevser son trimester a girmeden tedavi olun. Kanal tedavisi yaptırdım iki gün önce 26 haftalık gebeyim. Dayanılacak gibi değil kaldı ki bebek için de zararlı.
korkmazkevser Falimdacikmadin Doktorumla görüştüm hicbi işlem yapamam dedi neden yapmıyorlar o zaman ya acile git dedi bana size nasıl tedavi uyguladılar ki
Falimdacikmadin korkmazkevser kadın doğum doktorundan görüş bildirir rapor aldım işte şu kadar haftalık gebe lokal anestezi eşliğinde kanal dolgu tedavisi yapılabilir vs çünkü diş hekimleri tereddüte kalabiliyor. Bir çok gebe bu şekilde tedavi oluyor. İlk 3 ay ve son 3 ay önerilmiyor yalnızca.
Kilic95 Karanfil koymustum ben uyusmustu doktora gittim hamilelerde kullanan bi ilac verdi ama tedsvi dogumdan sonra dedi herkes izin vermiyir dis tedavisine kadin hastaliklarindan kagit istiyor