MerveLtf ByzM özelde 75₺ ücret ödüyorum. 33.haftamda kontrole gittiğimde karnım çok sertti doktorda nst ye bağlattı. Şuan kontrollerim 2 haftada 1. Salı günü 35 haftalık oluyorum belki o zaman tekrar bağlatır.
Edanur-gul ByzM 37ci haftamda bağlanmaya başladım 30 TL bir ücret ödedim her gittiğimde bağlandım ve ücret ödedim
Melek3 ByzM valla ben hastaneye gitmiyorm normalde doktorum 2 haftada bir gel dedi şu anda 36 bitiyor halen gitmedm gittikçe 2 haftada bir olması lazm 37 den sonra her hafta
Hulya_sen Ben devlete gidiyorum 34 den sonra bağlanmıştım her gittiği mde de bağlanıyorum şuan ücretsiz bir şekilde😀😀😄38 haftalığım
SelverDoganUcar ByzM ben ilk 30. Haftada bağlandım 2 haftada bir kontrole gideceğim her gittiğimde bağlanır mı bilemiyorum özele gidiyorum ve sadece muayene ücreti ödedim
Dilekleklek ByzM 30. Haftadan itibaren her muayene oncesi once nst cektir dedi doktorum Sgk sizim 20 tl nst ucreti var ozel hastaneye gidiyorum
Melek3 Sureyyakaraca ööö 100 mu yuh 20 verdik ve biz ne sigorta ne yeşil kart hiç bişi olmadı için o fiyat veriyoruz girişimde 90 lira Elbistan burasi
Shnern ByzM devlete gidiyorum ilk hamileliktede aynisina gittim olduğum yerde özel yok ama ilkinde 35 den sonra başlamıştık , şimdi bunda 36+4 olduk baglamadi hala işime geliyor hastaneye çok gitmek istemiyorum
kiraz_8 ByzM Ben 35 te gittim zaten genelde 35 başlıyorlar diye biliyorum 10 gün sonra tekrar gel dedi tekrar bakacaklar öyle özele gitmiyorum ama duyduğum kadarıyla özelde her net için ayrı ücret veriliyor
Mervenurns 34e girdik bugün bizde doktor karar veriyor sanırım değil mi hiç bahsetmedi doktorum cnkü nstden bana