okuyor Kullandığınız biberonlardan memnun kaldığınız ve kalmadiklariniz neler? Eminim bu konuda bir sürü başlık vardır ama arama bölümü olmadığı için bulamadım.
Kafam okuyor philips avent cok arastırdım en iyisi oymus aldım ama kullanmadım daha dogum yapmadığım için
demirmommm Sevgi1312 biberon olarak cam olanını mı tercih ettiniz ? Elini keser düşürürse diye ben plastik almayı düşünüyorum
Sevgi1312 İlk başta camın sağlıklı olması sebebyle cam tercih etmiştim daha eve girerken kapı onunde kırdı.natural pp olanını aldım o biberonlar göze takılan lenslerin maddesinden yapılıyor içiniz rahat kullanabilirsiniz
Ceylin680 Eğer biberon kullanırsanız mutlaka kolik olanından alın içindeki çubuk havayı dengeliyor .bebek gazlanmiyor.markasi önemli deil işlevi önemli ben memnun kaldım camdi hatta elimden yere taban üstü düsmesine rağmen cizilmedi bile
okuyor Ceylin680 bir arkadasim tommee tippee marka anti kolik önermişti. Kusma problemini de çok azaltmış. Teşekkürler önerirsiniz için. Siz hangi marka aldınız?
Sevgi1312 okuyor yok ben hiç yaşamadım belki bebek emdikce biberon ucunda açılma oluyordur ondan olabilir ama ben yasamadım
Ceylin680 Benimki doktor Brown su eşime biberon al dedim o da onu bulmuş almış sonra birde yedek aldık o normaldi aradaki farkı kullanınca anladık kolik çok iyi oluyomus tamamen tesadüf yani