Fatmahinn mirayveannesiii yüzyıl Sibel Mutlu, normal doğum 3750tl, sezeryan doğum 4000tl. Normal doğum oldu ve doktordan çok memnunum
reyhandalkocadag Feyza-nur mine hanımı öven çok kişi var bende ona gitmeyi düşünüyorum, biraz detay verir misiniz 🥰 siz doğum yaptınız mı
Feyza-nur mirayveannesiii medical parkı bilmiyorım mine hanım medardaydı gecen hafta medikal parka gectı
Nidaa_41 mirayveannesiii muayene eşim iş yerinin anlaşması olduğu için 155 ödüyoruz ama normalde195diye biliyorum nst ye daha girmedim onun ücretini bende bilmiyorum
mirayveannesiii Nidaa_41 Anladım ben 190 TL muayene ücreti ödüyorum, 6 haftalığım o yüzden nst bilmiyorum bende
Nidaa_41 mirayveannesiii Siz daha yenisiniz hangi doktora gidiyosunuz ben 33. Haftamin içindeyim ama seher hanıma 3.gidisim olacak doktor değişikliği yaptım
mirayveannesiii Feyza-nur Medikal Park en uygun 315 gibi bi rakam söyledi İstanbul’da falan yazanlar var buraya muayene 220 falan diyorlar niye orda farklı burda farklı anlamadım
Nidaa_41 Mavisim93 teşekkür ederim ben daha girmedim hiç salı günü gidecem acaba girermiyim nst ye 33 artilardayim