Fnen Kızlar az önce bir post açtım medipol hastenesine gidiyorum normalde perinatolojisen randevu aldım ama fiyatı 1250₺ Bana garip geldi açtığım posta da daha uygun yaptıranlar varmış, sizden ricam öneride bulunabilir misiniz 💙
Deletedmom_33 Fnen Bende Medipole gidiyorum. Aynı fiyat verilmişti. Biz Ataköy Ali Ekiz’e gittik ama muayene ücreti bilmiyorum. Onun dışında Erbil Çakar’dan da bahsediyorlardı. Arayıp fiyat alabilirsiniz. Eğer fazla değilse Ali Ekiz’i öneririm tek tek bilgi veriyor ve illa yüz fotoğrafı alıyor 6-7 adet 😇 Biz kahkahalar içinde bitirdik ultrasonu
Gln1992 Bağdat caddesi Mehmet uludoğan hocaya gittim ben çok memnun kaldım tavsiye ederim fiyatı 600tl olması gerek
smuhadov Esra-57 merhaba perinatoloji olarak mı randedvu almalıyım yoksa kadın doğım mu detaylı için?
G_M_Z @Fnen canım ben de normalde Medipol e gidiyorum ama detaylımı orada yaptırmadım aşırı pahalı ki bence o kadarına gerek yok. Ümraniye santralde Erbil Çakar var ben de burada ki tavsiyeler üzerine gittim ve iyi ki de gitmişim o kadar memnun kaldım ki. Doktor bey o kadar bilgili ve ilgili biriydi ki. Her şeyin olması gerektiği aralıkları söyleyip sonra bebeğe bakarak gördüğü oranla karşılaştırıyor. Tek tek her şeye bakıp inceliyor. Cd vermiyor ama video çekilmesine izin veriyor eşinle birlikte girebiliyorsun. Hatta benim oğlum yüzünü göstermemekte çok ısrarcıydı renkli bir fotoğrafını alacaktık baya bi uğraştı doktor bey göstermedi raporu yazarken yan yat sonra tekrar bakalım dedi sağolsun tekrar uğraştı en sonunda görebildik. 🥰 ve muayene nakit 320 kart ile 380 TL bence birçok yere göre de gayet uygun