Merverenudl Arkadaşlar sultangazide oturup prematüre bebek kıyafeti satan varmı aranızda? Ablam erken doğum yaptı acil lazım yardımcı olursanız çok sevinirim
Melos12 Merverenudl ebebek ve civilde var canım ben oğluma ordan alıyordum küçük doğduğu için prematüre yoğunluklu lcw de getirmiş orayada bakın isterseniz
Ylzz00 Merverenudl intagram lolons sayfasında var ben aldım ordan kıyafet orda görmüştüm güvenilir sayfa
Melos12 Hilal-_19 2400 ama 1.5 2 kg kıyafetler giydiriyorduk ve hayla büyük oluyorlardı genelde dediğim gibi lcw ebebek ve civile bakın orada aradığınızı bulursunuz başka yerde çok zor
Hilal-_19 Melos12 benimde salı dogmumum varda 2500 anca dogar ozyden sordum cok büyük gelirse bende alırım
Melos12 Hilal-_19 bi kaç parça al istersen canım ne olur ne olmaz ben isimli hastane çıkısı normal Yenidoğanlar pek giydiremedim içinde kayboluyordu
Hilal-_19 Melos12 aynen alıyım ben bi kaç parca bizimkide kaybolur içinde kıyafetlern büyük ihtimalle
Melos12 Hilal-_19 sanırım öyle olucak ama çok tatlı oluyorlar ben normal ebeliğin yenidoğnı vermiştim hemşireye bebek bi geldi resmen kıyafet var bebiş kaybolmuş içinde ama tabı yanımda prematüre götürmüştüm hemen değiştik 😇
Hilal-_19 Melos12 bizim 3 hafta gerilik var karın cevresinde dün kilosu 2550 cıktı salıda dogum var cabuk toparlanıyorlar mı peki
Mustafamoms Hilal-_19 merhaba bizimde karın çevresinde 2 hafta gerilik var 33 haftadayim erken mi dogum olacak sizin
Papatya-Kokusu Merverenudl ben 0-3 kıyafetleri giydiriyordum erken doğurdum biraz boldu ama oluyordu yinede