Daha önce hiç ameliyat olmamış biri olarak İlk doğumumda çok korkuyordum genel mi olsam demiştim ama spinal oldum iyi ki de spinal olmuşum . Genel anestezi olduğunuzda bebeğe de biraz anestezi geçiyor . Ve kuzenim daha önce genel anestezi olmuştu çok zor kendine geldi ağrıları çok olmuştu ondan da korkarak spinal tercih ettim . Tabi herkesin bünyesi farklı . Ben doğumda hiç bişey anlamadım yarım saatte her şey oldu bitti beni odaya getirdiler .
Zaten ameliyathaneye girince sedyede oturuyorsunuz.anestezi doktoruydu sanırım o belinizden spinali yerleştiriyor biraz onu hissediyorsunuz.sonra uzanınca doktorunuz göğsünüzün altından dizlerinize kadar batikon sürüyor bol bol siz o arada uyuşmaya başladığınız için sadece soğukluğunu hissediyorsunuz bu kadar ondan sonra vücut komple uyuşmuş oluyor .üstünüze yeşil çarşaf seriyorlar bol bol üşümeyin diye doktorum benimle konuşmaya başladı sonra biraz göğüs kafesime bastırdılar bi baktım bebek çıktı 😂🧿.13.00 te girmiştik ameliyathaneye , bu hazırlıklar la birlikte 13.16 da bebeğim dünya ya geldi . Nasıl olduğunu anlamadım iyi ki böyle olmuş dedim bebeğimi doğar doğmaz gördüm o an gerçekten tarif edilemez bence mutlaka spinal olun .
Bebeğim doğunca giydirdiler yan oda da tekrar getirdiler yanaklarımız değdi birbirine o an o kadar güzel ki . Babasına götürüyoruz dediler .o süreçte de doktorum dikişlerimi yapmış 13.36 falandı .ben işlemimi tamamladım seni odanda kontrole gelicem sonra dedi .10-15 dk sonrada beni odama götürdüler .öyle çok ağrım falan olmadı . Biraz ağrı hissettikçe hemen hemşirelere ağrı kesici yaptırdım .kendimi yormadan hemen ayaklandım her şey çok güzel geçti . Umarım ikincide de öyle olur .