Gizemis Delirmek üzereyim . Benim gibi olan varmıdır. Bebeğim cok minik. Sürekli uyuyorum geceleri uykusuzluktan bitkinim. Çıldırmama az kaldı. Napıcam yaaa lütfen akıl verin
Umudumsun22 Gizemis gecicek bebeğine alışınca daha çok benimseyince vücut olarak ta bu tempoya alışınca gecicek merak etme dualar oku sürekli dinle
esmerrmm Gizemis bnde oyleyim 21 gunluk anneyim . Ya emicek ya aglicak yada altina yapicak surekli . Uyutmasi cok zor geceleri topladan 3 4 saat zor uyuyorum Şuanda bile cok açım ama yemek yapamiyorum birakmiyo beni 😑
pitircikannesii Gizemis Sakın böyle yapma bak sen annesin o bebeğin en çok sana ihtiyacı var hepimiz aynıyız bende uykusuzum yorgum sezeryan oldum agrılarımdan yuruyemıyorum ama hepsi geçecek. Emmeye de alısır merak etme o bizim gibi bilinçli değil ki sakın bırakma kendini
Gizemis Dilanser yaşayan bir ölü gibiyim. Sürekli uyuyorum uyanıyorum. Uykusuzluk bi taraftan. Bütün vücut sistemim çöktü.
esmerrmm Gizemis valla evet cok cok zor kimse halimizi anlayamaz ama bi kac ay sonra rahatlicaz insallah dayan az kaldi
Umudumsun22 Gizemis ben deli gibi olmustum uyuyamıyordum bileee gözümü kapiyamiyordum bile 40 dan sonra diyorlar ya cok doğru hersey düzene girdi
ballanne Gizemis hepimiz aynı durumdayız beni öksürük ve göğüs ucu acıması mahvediyo lansinoh ve doğal zeytinyağı da sürüyorum ama fayda etmiyo acıyo dört günlük olduk bizde bugün öksürürken dikişlerim açılcak sanıyorum çok kötü
Gizemis ballanne valla benimde uykusuzluk mahvetti. Sürekli alarm kuruyorum 2 saate bir. Robot gibi oldum. Süt sağıyorum sürekli doymuyor diye. Cok zormuş yorgunum😢😢