Tulaytemurxx Esraaltay59 Parol serbest ama onu bile icmek istemiyorum cok cok asiri delirtircesine agriyinca bitane iciyorum
matildaaa Esraaltay59 ben 2 gün önce çektim o agrıyı. Sabah acile gidince antibiyotik(doramycin) ve parol yazdı. Geçti agrım. Parolü bıraktım ama antibiyotik bitene kadar devam. 36. haftadayım bu arada
Esraaltay59 honeyland bende öyleyim maalesef 😔 kullanmakta tereddüt ettim ama doktor onayı aldıktan sonra kullanmaya başladım 4 gündür çokk rahatım Allaha şükür 😊🤲
Esraaltay59 İnanın bende öyleyim parol hiç fayda etmiyor ama doktorumun ve dişcinin tavsiyesi ve onayı üzerine antibiyotik kullanmaya başladım ve İnanın 4 gündür ağrımıyo 4 gündür çok rahatım 😊
honeyland Esraaltay59 ben 32 haftalıkken gittim dişçiye yine aynı dişimdi augmentin vermişti baya imza Falan aldım kadın dogumcudan zaten ondan sonra verdi şuan 37 haftalıgım tekrar agrı yaptı yanağım şişti yine başladım augmentin e inşallah yararını görürüm 🥺 çok kötü diş ağrısı
Seda_krmnli42 Bnmde 2 gün önce 20lik dişim mahvetti beni doğum doktorum dişçiye gdene kadar augmentin antibiyotik ve parol yazdı 14 haftalık hamileyim. Dünde dayanamadım çektrdim artık.
Esraaltay59 Seda_krmnli42 çok geçmiş olsun ben de 25 haftalik hamileyim ve hicbisey yapamayız dediler tedavi sürecini geçmişim yanlış bilmiyorsam 4 aya kadar hersey yapılabiliyomus ama 4 aydan sonra tehlikeliymiş antibiyotik ve parol yazdılar o yüzden antibiyotik kullanıyorum ve şuan çok rahatım 😊
nevarneyokk Esraaltay59 Ben 26. Haftada kanal tedavisi oldum yapan diş hekimleri var doktorumda onay vermişti bence biraz daha araştırın