Pelinefeoyku Akadaslar ben 27. Haftamdayim suya atilsn ilsclardan verdi iki tane doktorum ama nasil iciyorsunuz siz ben gece iciyorum ikisinide dogrumu yapiyorum bilemedim
Nily Pelinefeoyku banada 28. Haftada verdi. Gunde 1tane tok karnina hap benimki Toz icemem midem falan bulanir diye hap tercih ettim daha kolay iciyorm suyla:)
BuseAkbayrak Bende kullanıyorum magnezyum gece yatarken kullanmamı önerdi doktorum basta tek kullanıyordum iki doza cıktı beraber tek seferde bir bardak suya atıyorum 23. haftadayım yaklasık 6 haftadır kullanıyorum huysuz bacak basladı cunku
ZeykemKaya BuseAkbayrak ay ya banada günde 2 tane dedı ama senınkıfr mantıklıymıs agır olur dıye yapmadım oyle bı sabah bıde aksam ıcıyoruö ben ıkısınıde suya atsammı kı
Partk BuseAkbayrak geçmii olsun nasıl basedebiliyorsunuz huysuz bacakla acaba yaptıgınız bir şey var mı
Partk Magnorm 2 doz içilebiliyor mu benm de bacak ağrım çok oluyo 1 içiyodum ben b tanede soda içiyorm
YagizAsyaMom hazalhazar kramp ve kasık ağrıları için verdi doktorum 16 Hafta dayım ama sağ tarafıma hep kramp giriyor. Gece yatmadan bir bardak suya 1 tablet şeklinde içiyorum
BuseAkbayrak ZeykemKaya doktora ozellıkle sordum sabah aksam mı almalıyım dıye tek seferde ıkısını ıcmemı soyledı zaten uyku düzenlemek için gereklı oldugundan uyku oncesı almakta fayda varmış
BuseAkbayrak Partk magnezyum kullanmaya basladıktan sonra huysuz bacak dedıklerı yani anıden kasılmaların olması gectı o ani kasılma sonrası yarım gun neredeyse basamıyordum baldırdakı kas kıtlenıyordu resmen
BuseAkbayrak Partk magnesium diasporal kullandım oncelerı bundan ıkı doz kullanıyordum şimdi magnorm kullanıyorum tek doz (mg ı fazla oldugu için) magnormun tadı daha ıyı 😜
GelMucizemol Bende kullanıyorum canım 22 hastalığım sabah tok karnına 1 tablet akşam da 1 birde bende b12 eksikliği var di kan im düşüktü iğne verdi doktor omega 3 hapı da verdi ahh ahh boğazımda iyi pekmez falan içiyorum sut ve süt ürünleri et tuketiyrum sadece baliktan tiksiniyorum yiyemiyorum