Bsra-tasan06 Kızlarr şuan 5+3 haftalıgınız pazartesi günü için doktor randevusu aldım sizce duyabilir miyiz ?? Bana erken gibi geliyor ama ilaç kullanmam gerek o yüzden hemen gitmem gerekti doktoraa siz kaçıncı haftanızda duydunuzzz💖
baharelifbbasdag Bsra-tasan06 6+3 de ben duydum ama senin için de çok çok çok erken duyulmayabilir en erken 6 haftada duyulur 9 - 10 da duyan bile var bence 3 4 gün bekleyin 6nci hafta olsun😊
duyguuudmr Bsra-tasan06 Bizde bugun 6+0 olduk ikizlerimle 🐣🐣 pazartesi kalp atışı duymaya gidicez inşallah 🤲🏻 5+2de keseleri gördük o gün henüz duyulmaz demişti doktorum.
Bsra-tasan06 baharelifbbasdag ya bende beklemek istiyorum ama diger bebegimi 30 haftalık iken pıhtılaşma yüzünden kaybettim igne ve ilaç tedavisine başlamamız gerekiyor denmişti o yüzden acele ediyorum :(
Bsra-tasan06 duyguuudmr benimde duyulmaz galiba keseyi görür belki bir iki haftaya tekrar çagırabilir kalp atışı içinn 😌 sağlıkla gelsinler inşallahh
baharelifbbasdag Bsra-tasan06 Çok geçmiş olsun . Stres yapma sakin ol İnan stres en büyük düşmanımız sağlıkla gelsin inşallah ❤️
Seherdmrkl Bsra-tasan06 benim de 4+6 bugün öğrendim ama temmuzda 10 haftalık bebeğimi kaybettiğim için ben de erken gitmeyi düşünüyorum. Belki dediğiniz gibi ilaç vs. Kullanmam gerekebilir önlem amaçlı. İnşallah duyarız ikimiz de bu hafta ☺️
Bsra-tasan06 Seherdmrkl evet bende o yüzden biraz telaş yapıyorum sanırım inşallah hayırlısıyla kucağınıza aldıgımız günler gelirr 😍
Bsra-tasan06 baharelifbbasdag inşallah rabbim hepimize saglık versin önce sonra bebeklerimiİ kucagımıza almayı nasip etsinn😌
Pcoslubiranne Bsra-tasan06 alttan baktirmaniz lazim onda da beta degeriniz yuksekse belki gorulur.karindan 6+3 de gorulmemisti 7. Haftada gorulmustu bebek.
La_Liberte Bsra-tasan06 birinde 6+3, birinde 6+1 de duydum ama 8-9 haftaya kadar duymayan olabiliyor. Sizin bi rahatsızlığınız yoksa 6. Haftanızın bitmesini bekleyin derim 😊