Burcuoztrkk İlişkiden 1 saat sonra sulu ıslaklık vardı peçeteye silince çok çok açık pembe kan geldi sildikçe geldi şimdi peçete koydum düşük falan degıldır dimi nlur tecrübesi olan söylesin 8 haftalık hamileyim kalp atısını duydum
Suhus000 Burcuoztrkk cnm gitmen gerek hafta olarak çok küçük zaten büyük bi ağrı bekleme haftası küçük olduğu için bence hemen git
MemmedliSevinc Burcuoztrkk hamilelikde her akinti onemlidir canim.Daha cok kucukmus zaten .Pembesi sonra daha kirmiziya da done bilir.Hemen onlem al doktorunu ara bence.İnsallah hicbisey olmaZ
Benay Burcuoztrkk 6 haftalıkken kontrole gittim kalbi atıyordu kontrolden 3 gün sonra kalbi durmuş belirtilerim devam ediyordu hiç anlamamıştım ta ki 8 haftada yani doktor kontrolüme 2 gün vardı ve biz eşimle ilişkiye girdik ertesi gün bir kaç damla geldi sonra arttı da arttı doktor bebeğin kalbi durmuş bünyen atıyor dedi Yani doktora git burda bişey olmaz derler bu kez bebeğini kaybedersin doktora git derler bebeğin sağlıklı olur falan kan gördüğün heran doktora gideceksin canım bazılarında yerleşme olsa da bazıları düşük oluyor en doğru bilgiyi doktorun verir ben 10 haftalık hamileyken Yani bu gebeliğimde öyle azcık kan geldi doktoru perişan ettim bakacaksın diye 😂meğer mantardan dolayı olan bişeymiş 😂😂çok şükür Allah yardımcınız olsun
Burcuoztrkk Deletedmom15257 tecrübe yasayanlar oluYor suan agrım falan yok doktora gidicek arabada yok arastırıyorum koTu oldugum taktirde gidicem tabiki
Deletedmom15257 Burcuoztrkk bunun tecrübesi yok cnm hiç bir kanama normal karşılanmaz tahriş bile olabilir amaaaaa dr hemen acil gitmen gerek ya düşük yapıyorsan belki önlenir neden hiç kotuyude düşünmüyorsunuz allah korusun ama dr gitmeniz gerek taksi çağırın o yoksa ambulans alır sizi
OktayMeltemSahin Arabamı taksiye binin bence kanama bazı gebeler de yerleşme kanaması olabilirken bazıların da sorun teşkil edebilir ve ilişkiden sonra olmuş en iyi cevabı doktor verir
Elifaaksoyy İlk 3 ay ilişkiyi düşük tehliken olmasa bile çoğu doktor önermiyor doktora bi görünsen iyi olur
Oozzee Benim o şekilde ilişkiden sonra değil de normal bi zamanda gelmişti. Doktorum progestan jele başlattı. 2 hafta kadar kullandım, bi daha da olmadı hiç.
svmeybgl Burcuoztrkk ben yerinizde olsam direk doktora giderdim . Araba yoksa taksiyle yoksa yürüme .. belki normal bir şeydir belki tehlikelidir bunu biz değil doktor bilir . Burada biz sadece yaşadıysak yaşadık deriz sizin durumunuzu bilemeyiz maalesef . Bende 7+2 ve 7+5 bir damla bile olmayan kahverengi leke olmuştu direk soluğu doktorda almıştım .. önemli bir şeyim olmadığı halde progestan vermişti bana
Elanaz Burcuoztrkk Kötü olursam gideceğim demişsin ama kötü olduğunu anlayamazsın, 6 haftalıkken düşük riskim olmuştu, kahverengi lekelenme şeklinde. Leke dışında belirti olmamıştı. Zaten kan gelmiş daha ne belirti olacak ki? Ben olsam hemen acile giderim.
SerapTadelenTtnc Burcuoztrkk bence de Burda sorman bile yanlış hamilelikte kan normal değil doktora gitmelisin
Burcuoztrkk Gittik doktora önemli bişey olmadıgını zaten az geldiğini ve ilişki sonrası olabilir dedi bi zarar görmemiş ultrasonda bakıldı kalp atısı duyuldu sukur💕 hissetmiştim biraz cünkü doktorda düşük oldugYnda cok agrın olur dedi ve kan fazla gelır dedi peceteyi bile goturdum