1 hafta önce 4 cm açılmam vardı ve bebeğimin suyu azalmıştı 22.10 2021 de doktoruma kontrol e gittiğimde açıklığımın 5 cm olduğunu öğrendim ve bebeğimin suyunun çok az kaldığını sancım vardı ama düzensizdi doktorum bugün suni ile başlayalım ben seni eve gönderemem dedi ve 12 de başladık suni sancıya ben suda doğum istiyodum hep saat 2 ye kadar sancılarımı nts ile takip ederek az az verdiler yarım saat yürüdüm yarım saat nts ye bağlandım saat 4 de açıklığım 8 cm olmuştu beni suda doğum odasına aldılar suya girmek çok iyi geldi su kaslarımı gevşetti suyun dışında sancıyı çok daha fazla hissediyordum yarım saat suda yarım saat nts ye bağlandım ama sudan çıkmayı hiç istemiyodum suyum patlamamıştı doktorum suyumu pattı açıklığım 9 10 cm di suya girdim doktorum ıkınma hissin gelince ıkın dedi 3 ıkınma sonunda bebeğim kollarımdaydı 17.20de 2. Normal doğumumdu ilk doğumda 1 saat ıkınmıştım bir sürü dikişim vardı şimdi hiç dikişim yok kesi atılmadı dikiş atılmadı yırtılmam yok sanki dün doğum yapan ben değilim şimdi prensesim yanımda uyuyo evet doğum hiç kolay değil ama o an yaşıyosun ve bebeğini gördüğünde zaman duruyo senin için hoş geldin prensesim Duygum 🥰😍🥰🧚